Belföld

Erősítette piaci pozícióit a Cisco

A Cisco Systems erősítette vezető pozícióját az IP telefónia területén: jelenleg 39,9 százalékos részesedésével piacvezető a LAN-telefónia terén, és a kiszállított IP telefonok számát illetően is az első helyen áll 50 százalékos piaci részaránnyal.

A Cisco Systems folyamatosan növeli az IP alapú kommunikációs rendszerek értékesítését: a megoldást világszerte több mint 6000 vállalat és intézmény használja, a cég eddig összesen 1,4 millió IP-telefont szállított ügyfeleinek. A Synergy Research 2002 negyedik negyedévét vizsgáló tanulmánya szerint a Cisco a LAN-telefónia piacán 39,9%-os részesedést ért el, és ezzel továbbra is tartja vezető pozícióját.

A Cisco a kiszállított IP-telefonok számát illetően is piacvezető 50%-os piaci részaránnyal, továbbá 72,8%-os piaci részarányt ért el a vállalati hangátvitelre képes útválasztók (gateway-ek) értékesítésében.

Az új ügyfelek között található a Cap Gemini Ernst & Young, a Cancer Therapy and Research Center, a Memphis Grizzlies és a Global Crossing, valamint számos további vállalat és intézmény, amelyek az egységes hang?, video? és adatátviteli rendszer bevezetésével a hatékonyság jelentős növelését és beruházásaik gyorsabb megtérülését célozzák meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik