Belföld

K&H: dinamikusan bővülő hitelállomány

Az idei év végére a hitelállomány várhatóan eléri a 8,5-9 milliárd forintot, majd 2003-ban dinamikusan tovább bővül - fogalmaznak a bank vezetői K&H sajtóközleményében.

A Kereskedelmi és Hitelbank a Strukturált és Projektfinanszírozási Főosztályon vállalkozói lakásfinanszírozással foglalkozó egységet állított fel és szeptembertől több jelentős ügyletet is kötött. Várakozásaink szerint az év végére a hitelállomány eléri a 8,5-9 milliárd forintot, a jövő évben pedig további dinamikus bővülésre számítunk ebben a szegmensben. Az építési hitelek várhatóan még jobban elősegítik a lakossági jelzáloghitel kihelyezéseinket is – mondta Gáldi György, a Struktúrált és Projektfinanszírozási Főosztály vezetője.

„A terület portfoliójába tartoznak az értékesítési célú lakásépítési projektek, apartmanház- és üdülőfejlesztések, illetve a közeljövő várhatóan egyik legnagyobb potenciáljával rendelkező bérlakásépítési programok is. Feladataink közé tartozik a Strukturált és Projektfinanszírozási Főosztályon már megszokott egyedi, nagyügyletek strukturálásán felül a K&H Bank teljes magyarországi vállalati és lakossági fiókhálózatának kiszolgálása is. Az akvizíción felül a társterületeket tanácsadással és a keresztértékesítési lehetőségek feltárásával is segítjük.
A lakóingatlan beruházási ügyletek más vállalati hitelezési tevékenységnél részletesebb és időigényesebb munkát jelentenek. Tapasztalatunk szerint az ügyfelek örülnek a szakszerű és gyors ügyintézésnek” – mondta Fazekas Roland, a vállalkozói lakásfinanszírozási egység vezetője.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik