Belföld

FLAG Informatikai Rt. : Tanúsított minőség

A FLAG Informatikai Rt. az ISO 9001 Minőségirányítási szabvány szerint auditált vállalatok közé lépett.

Az informatikában élen járó és immár 12 éves sikeres múlttal, és még sikeresebb jelennel rendelkező FLAG Informatikai Rt. kiemelkedően fontosnak érezte jelenlegi és leendő ügyfeleit biztosítani termékei és szolgáltatásai magas szintű minőségéről, mivel, mind a termelésben, mind a szolgáltatásban az egyre élesedő konkurenciaharc kiköveteli a szakmai kiválóság bizonyítását a potenciális vevők felé.
A FLAG Informatikai Rt. a megoldást az ISO 9001:2000 minőségirányítási rendszer kiépítésében és tanúsíttatásában látta, mely hangsúlyosan támogatja a termelés és szolgáltatás sajátos elvárásait, és a cég belső ellenőrző rendszerének részévé emeli a vevői elégedettség mérését.
A független tanúsító általi sikeres auditálásra 2002. június 5-én és 6-án került sor, melynek eredményeként a FLAG Informatikai Rt. immár dedikáltan is magas minőségű szolgáltatásokat nyújthat ügyfelei számára. A SGS svájci tanúsító cég által kiállított tanúsítvány érvényességi területe: Informatikai eszközök forgalmazása, szervizelése. Hálózatok tervezése és építése. (Sales and aftersales support & servicing of computer equipment, designing and installation of networks). A Certificate 3 évig érvényes, de ez időtartam alatt a FLAG Informatikai Rt. belső auditorai félévenkénti, a tanúsítást végző cég évenkénti felülvizsgálat során ellenőrzik az eljárások, szabályok betartását.
Mivel a FLAG Informatikai Rt. fő értéke a sok éven keresztül kialakított széleskörű Compaq, HP, IBM, OKI, Microsoft, Novell, Symantec, Cisco, 3Com és Avaya szakértelem, amely alapja minden szolgáltatásának, megoldásának és rendszerének, továbbá ezen termékek több mint egy évtizede elkezdett és kimagasló szakértelemmel és megbízhatósággal végzett szervizelése, ezzel a minőségirányítási rendszerrel nem csupán a magas szintű minőséget szeretné bizonyítani ügyfelei irányában, hanem elkötelezettségét és megbízhatóságát is.
Bővebb információk a FLAG Informatikai Rt.-ről: http://www.flag.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik