Belföld

RedDot és ATG: a kirowski újabb stratégiai partnerei

A kirowski E-BUSINESS és TECHNOLOGY üzletága tovább bővítette megoldásait és kínálatát: a tartalommenedzsment-szoftverek piacán vezető RedDot Solutions kizárólagos hazai forgalmazójaként és a CRM-fejlesztésekben élenjáró ATG partnereként elsőként kínál átfogó e-business megoldásokat Magyarországon.

Elsősorban közép- és nagyvállalati ügyfelek számára jelenthet egyszerűen bevezethető és könnyen használható CRM-megoldást az Art Technology Group (ATG) Dynamo 5.5 termékcsaládja. A németországi központú, Lengyelországban, Nagy-Britanniában és az Egyesült Államokban is jelenlevő tartalommenedzsment-specialista RedDot termékei, amelyek már magyar nyelvű interfésszel is rendelkeznek, komplex webes tartalmak menedzselését teszik minden eddiginél egyszerűbbé. A két, stabil technológiai háttérrel és kiemelt nemzetközi referenciákkal rendelkező cég kínálata – melyekhez a forgalmazás mellett bevezetési támogatást és továbbfejlesztést is vállal a kirowski – garantált üzleti értéket kínál vásárlóinak a professzionális internet-, extranet- és intranet-alkalmazások terén.
Az ATG CRM-rendszereit jelenleg több mint 800 multinacionális vállalat használja, köztük a 3M, az Eastman Kodak, az Alcatel vagy az AT&T távközlési szolgáltató. Az ATG új generációs e-business platform- és megoldáscsomagja a vevők igényein és viselkedésén alapuló, hatékonyabb marketingstratégia kialakítását teszi lehetővé. A Dynamo 5.5 a stratégia megvalósításához szükséges integrált és személyre szabható kommunikációhoz is egyszerűen kezelhető eszközöket kínál, melyekkel közvetlenebbé és eredményesebbé válik a vállalat és ügyfelei, munkatársai, valamint üzleti partnerei közötti kapcsolat. A 100%-ban Java-architektúrával rendelkező, megbízható, rugalmas és robusztus rendszer javítja a vevőkapcsolatok kezelését, a kiszolgálás hatékonyságát, végső soron a vevők számát és lojalitását növelve.

ATG-megoldások
Az ATG e-business platform megbízható alapokat biztosít webes megoldások létrehozásához. Az ATG e-business Scenarios ügyfélkapcsolati menedzsmenteszközök széles eszköztárát kínálja, testre szabott tartalmak létrehozását, valamint az ügyfelek magatartásának elemzését és jobb megértését támogatva.
Az ATG Enterprise Commerce Suite robusztus, személyre szabható kereskedelmi funkciókkal rendelkezik, amelyek üzleti és lakossági üzletágakban egyaránt jól hasznosíthatók. A termék a munkafolyamatok és jóváhagyási policy figyelembevételével többek között üzleti fizetési módszereket, ügyfélspecifikus üzleti katalógusok vagy célzott promóciók létrehozását teszi lehetővé.
Az ATG Consumer Commerce Suite teljes körű, flexibilis online környezetet biztosít termékek és szolgáltatások eladásához, promóciójához, növelve a vásárlók elégedettségét és hűségét. A termék üzleti szabályok teljes implementációjára, azonnali piaci visszajelzések közvetítésére, valamint promóciók, árak és termékajánlatok tesztelésére is képes.
Az ATG Enterprise Portal Suite “end-to-end” portálmegoldásokat kínál az ügyfelekkel, munkatársakkal és alkalmazottakkal folytatott kommunikáció optimalizálásához. Az e-business platformra épülő termékben az ATG erőteljes ügyfélkapcsolat-menedzsment kapacitása robusztus portálfunkciókkal párosul.
Az ATG Enterprise Commerce and Portals egy teljes körű kereskedelmi szolgáltatáscsomag, fejlett portálalkalmazásokkal, mely jobb ügyfélkapcsolatot és ügyfélszolgálatot tesz lehetővé bármely üzleti közösség számára.

“Az ATG Dynamo nagyszerű eszköz azoknak a kreatív, fiatal szakembereknek a kezében, akik vezető webintegrátorok számára dolgoznak” – mondja Eric Brambilla, az ATG közép-európai regionális képviselője. Mivel ők értik a legjobban az eCRM, a portálok vagy az e-commerce mögött álló szemléletet, ők tudják, milyen szoftveralkalmazások valók az ügyfeleknek, és hogyan kell ezeket teljesítőképes és költséghatékony, többcsatornás kommunikációs eszközök létrehozására használni. Úgy gondolom, a kirowski hozzásegítheti ügyfeleit az elsőség adta lépéselőny megszerzéséhez, mellyel az ágazatukban folyó verseny élére kerülhetnek. A személyre szabott e-business iparági szabvánnyá fog válni, és az ATG például Lengyelországban már innovatív referenciák és projektek egész sorát mutathatja fel. Ott nagy érdeklődést keltettek ezek a sikertörténetek, különösen a pénzügyi és a telekommunikációs szektorban. Bízom benne, hogy a vezető magyarországi vállalatok és intézmények – beleértve a közigazgatást is – gyorsan felzárkóznak és ebben olyan iránymutatókra fognak támaszkodni, mint a kirowski és az ATG” – fejezi be a fejtegetést az együttműködés távlatairól a szakember.

RedDot-megoldások
Az 1993 óta működő RedDot Solutions adatbázisalapokon nyugvó tartalommenedzsment- rendszerek fejlesztésével foglalkozik, több mint 1000 sikeres implementációt maga mögött tudva. A Fortune 1000-es vállalati listáján megtalálható cégek több mint 20%-a használja a RedDot rendszereit online tartalmi elemek menedzselésére. A kirowski által kínált RedDot 4.0 maximálisan felhasználóbarát, böngészőprogramon keresztül elérhető felhasználói felületet biztosít, akár magyar nyelvű interfésszel. Nyílt integrációs megoldásai gyors implementációt tesznek lehetővé és a rendszerbe meglevő vagy többnyelvű projektek, oldalak is könnyen beilleszthetők. Az alkalmazáscsomag akár négyszintű jogosultsági rendszer kezelésére is képes, s az egymásba ágyazott tartalmak rugalmas fenntartása sem jelenthet vele gondot. A szerkesztői (staging) és publikációs (live) szerver fizikailag elkülöníthető, így akár külső felhasználó-nyilvántartásokhoz is hozzáférhetünk. A média-katalógus alkalmazás többek között szöveges információk, multimédiás objektumok, képek, videók, hanganyagok, animációk logikus rendezését, kereshetőségét biztosítja – teljes körű megoldáskészletet nyújtva B2B- és B2C-környezetben egyaránt.

A Professional és Express változatban kapható RedDot Content Management Server (CMS) elkülöníti a webes tartalmakat a designtól, decentralizálja a karbantartást, csökkentve az adminisztrációs terheket és lehetővé téve, hogy az egyes tartalmi elemek alkotói közvetlenül helyezzék el munkáikat a vállalati intranet-, internet- vagy extranet-felületeken. A RedDot CMS a tartalom teljes életciklusát végigköveti, s csak elenyésző mértékben módosítja a megszokott folyamatokat.
A RedDot Content Integration Server (CIS) platformfüggetlen, Java-alapú megoldásokat kínál, segítségével tartalmak dinamikus disztribúciójára és személyre szabására nyílik lehetőség. A rendszer képes ügyfélkapcsolati vagy beszállítói adatok kezelésére, együttműködik adatbázisokkal, tranzakciókra és könnyen menedzsel egyéb, weboldalakba dinamikusan integrált üzleti folyamatokat is.
A RedDot Content Import Engine (CIE) külső tartalmak adatbázisba töltését és közvetlen CMS-felhasználását teszi lehetővé alacsony költségek mellett. A programcsomag bármely szövegalapú formátum importálását, kulcsszavas vagy szabályalapú filterek alapján történő dokumentumcsoportosítást és előzetesek automatikus generálását is lehetővé teszi.

“Büszkék vagyunk arra, hogy az ATG és a RedDot partnereként Magyarországon egyedülálló módon kínálhatunk olyan, nemzetközi szinten is élenjáró megoldásokat, amelyek új minőségi sztenderdeket honosítanak meg a hazai e-business gyakorlatában. A kirowski szakemberei garantálják, hogy az elismert iparági szabványnak számító szoftvertermékek ügyfeleink egyedi igényeihez illesztve szolgálják üzleti folyamataikat” – emelte ki az együttműködés jelentőségét Kovács Zoltán vezérigazgató, a kirowski TECHNOLOGY üzletágának vezetője.

A kirowski e-business megoldásaival és a fenti termékekkel kapcsolatos részletesebb felvilágosításért kérjük, keresse szakértőnket:

Csite László, üzletág-menedzser, E-BUSINESS

A kirowskiról

A Kirowski Rt. Közép-Európa interaktív piacának egyik meghatározó szereplőjeként elsősorban az online marketing és az e-business területein nyújt teljes körű szolgáltatást. Az 1996-ban magánszemélyek alapította cég regionális és magyarországi megbízásokat teljesít számos iparág vezető nemzetközi és hazai vállalata számára. A több szakmai díjat elnyert vállalat legjelentősebb ügyfelei közé tartozik az Adidas, az Axelero, a Coca-Cola, a Conoco, a HP, a L’Oréal, a Matáv, a Nestlé, a Philips, az OTP Bank, a Raiffeisen Bank, a Renault, a Sara Lee, a Westel és a Zwack Unicum.

Kapcsolódó linkek

Art Technology Group Inc. – http://www.atg.com
RedDot Solutions – http://www.reddotsolutions.com
http://www.reddotsolutions.co.uk
http://www.reddot.de
http://www.reddot.pl
Kirowski – http://www.kirowski.com

Ajánlott videó

Olvasói sztorik