Belföld

A Georg Fischer Piping Systems a Scala kollaboratív ERP rendszerével irányítja globális ellátási láncát

A Scala Business Solutions kollaboratív ERP rendszerének alkalmazásával - amely a Scala hagyományos ERP funkcionalitását integrálja a vezető iScala Internet technológiával - a Georg Fischer Piping Systems egyértelmű célja az alapok lefektetése a cég működési folyamatai és az ellátási lánc hatékony integrációjához.

A Scala Business Solutions kollaboratív ERP rendszerének alkalmazásával – amely a Scala hagyományos ERP funkcionalitását integrálja a vezető iScala Internet technológiával – a Georg Fischer Piping Systems egyértelmű célja az alapok lefektetése a cég működési folyamatai és az ellátási lánc hatékony integrációjához.
A kis és közepes méretű leányvállalatainak világszerte Scala rendszerre történő átállításával a svájci ipari csoport egységes felületet tudott teremteni, amelyet igény szerint a világ bármely részén található Scala rendszerüknél alkalmazhatnak. Kiemelkedő előnyt jelent, hogy valamennyi Scala alkalmazás – amelyet jelenleg már 15 leányvállalatuk használ Európában, Ázsiában és Ausztráliában – integrálva van a társaság székhelyén és a nagyobb leányvállalatainál már használatban lévő SAP rendszerrel, így a cég egésze egységes, összefüggő ERP megoldással rendelkezik.
“Jelenleg az egyik legfontosabb kihívás számunkra, hogy a velünk történő kapcsolatfelvételt világszerte a lehető legegyszerűbbé tegyük vásárlóink és forgalmazóink számára” – mondta Eberhard Sprinkart, a Georg Fischer Piping Systems informatikai igazgatója. “Legtöbbjük számára a rendelési és a készletadatok elektronikus továbbítása és fogadása teljesen új koncepciót jelent. A Scala kollaboratív ERP rendszerét téve globális ellátási lánc irányítási stratégiánk központi elemévé már teljesen automatizálni tudjuk számos üzleti folyamatunkat, s így sokkal magasabb minőségű szolgáltatásokat tudunk nyújtani vásárlóinknak és forgalmazóinknak – egyszerűbben és hatékonyabban, kisebb költséggel.”
Sprinkart elmondta, hogy a Scala ERP szoftver, az iScala Data Exchange Server, valamint az iScala Manager (szoftverrobotok, amelyek az üzleti logikát alkalmazzák a rendszerek között megosztott információknál) kombinációjával a cégük képes lesz intelligensen továbbítani információkat és tranzakciókat az alkalmazások között. “Ez kezdetben azt jelenti, hogy automatizálni tudjuk a beszerzés és az értékesítés lépéseit, beleértve a megrendeléseket, a megrendelések állapotjelzését, valamint a vásárlói és forgalmazói adatokat” – mondta. “Ezzel biztosítani tudjuk, hogy vezetőink akkor kapják meg a szükséges üzleti információkat, amikor szükségük van rájuk.” A Scala rendszere az eddig a Georg Fischer Piping Systems által alkalmazott, kézzel gépelt, faxos információs rendszert váltja fel.
“Az olyan globális cégek, mint a Georg Fischer Piping Systems, azt igénylik tőlünk, hogy kis és közepes méretű leányvállalataik számára olyan kollaboratív ERP rendszert tudjunk nyújtani, amely segítségével megoldható üzleti folyamataik alapvető szabványosítása” – mondja Mike Burdett, a Scala vezérigazgatója. “Ezek a cégek nemcsak azt az azonnali előnyt érzékelik, hogy egyetlen megbízható szállítóval kell együttműködniük, hanem egyúttal pozitívan értékelik, hogy termékeinknek alacsony a beszerzési és üzemeltetési költsége. Mi továbbra is olyan meglévő és új ERP szoftvereket és szolgáltatásokat nyújtunk, amelyek kifejezetten a mai globális cégek igényeire vannak szabva.”

Megjegyzések a szerkesztőknek
A Georg Fischerről
Az 1802-ben alapított Georg Fischer Corporation, amelynek székhelye a svájci Schaffhausen, az ipari alkalmazások terén vezető fejlesztőpartner és rendszerszállító. A cég négy fő üzletágra koncentrál: autóipari termékek, csővezeték-rendszerek, gyártási technológia és üzemszervezés. Ezek mindegyike mind technológiai, mind piaci tekintetben vezető a maga területén. A több mint 160, egymástól függetlenül működtetett cégből álló csoport 15.000 alkalmazottal 4 milliárd svájci frankos éves árbevételt termel. További információkat a következő honlapon talál: www.georgfischer.com.

A Scala Business Solutionsről
A Scala Business Solutions kollaboratív ERP szoftvereket fejleszt – amelyek integrálják az Internet technológiát és a tradicionális ERP funkcionalitást -, hogy általuk egyszerűbbé váljék a globális üzleti működés. A Scala segítségével a globálisan működő vállalatok teljesen integrálni tudják valamennyi ERP rendszerüket a világ minden részén leányvállalataik, üzleti részlegeik, illetve a cég központja között, sőt, partnereiket és szállítóikat is bevonhatják. A Scala kollaboratív ERP szoftverei lehetővé teszik a globálisan működő vállalatoknak, hogy megfelelhessenek a magasabb szintű elektronikus üzleti tevékenység követelményeinek, valamint hogy egy szabványos ERP rendszert használjanak hagyományos üzleti tevékenységeik irányítására. Ezáltal mérhető haszonhoz juthatnak az elektronikus kereskedés segítségével, egyedi kereskedési hely vagy globális portál kiépítésével, illetve a beszállítási lánc optimalizálásával.
Európában, Észak-Amerikában és a Távol-Keleten, partneri és kereskedői hálózata segítségével a Scala több mint 30 nyelven a világ több mint 100 országában értékesít szoftvereket és nyújt szolgáltatásokat.
A Scalát jegyzik az amszterdami Euronext tőzsdén (jele: SCALA). 2001. évi teljes árbevétele 70,6 millió amerikai dollár volt.
Tekintse meg a Scala webhelyét a www.scala.net címen, ha sajtóközleményekre, befektetői információkra, céges vagy termékinformációra kíváncsi.

Š 2002 Scala Business Solutions, NV. Minden jog fenntartva. A ScalaŽ bejegyzett védjegy. Az egyéb márkanevek vagy bejegyzett védjegyek azok tulajdonosainak tulajdonát képezik.

Tabita Seagrave
Global PR Manager
Scala Business Solutions
London
Phone +44 1293 45 55 55
Mobile +44 7957 823 286
Email tabita.seagrave@scala.net

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik