Belföld

McKenzye Show – Ahol Önből is lehet sztár!

A McKenzye Show a nagy döntések és elhatározások műsora, ahol érdekes feladatokat kell végrehajtani értékes ajándékokért! Ez a műsor az, ahol Önök, azaz a nézők a főszereplők, a sztárok!

A McKenzye Produkció (http://www.mckenzye.hu) 1997-ben kezdte meg tevékenységét azzal az alapvető céllal, hogy teljesen új módszeren alapuló televíziós szórakoztató műsorokat szervezzen. A vidám showműsorok – a kereskedelmi csatornákon megszokott gyakorlattal ellentétben – nem támaszkodnak semmilyen mögöttes franchise szerződésre, minden McKenzye Szabadi István alapító tulajdonos szabadalmaztatott ötletén alapszik.

A McKenzye produkció olyan show jellegű játékos műsor, mely a hétköznapi emberek aktív közreműködésére támaszkodik, a képernyőn átlagos magyar polgárok jelennek meg, többnyire McKenzye Szabadi István által kitalált humoros vagy veszélyes szituációban. Aki tehát egyik alkalommal a showműsor nézője volt, könnyen lehet, hogy legközelebb már főszereplőként éli át a havonta egy órában jelentkező produkciót. A nézők bevonásával válik igazán emberközelivé a McKenzye Show, ami egyrészről megadja a műsor egyediségét, másrészről a TV készülék elé rendszeresen visszacsalogatja a nézőket, harmadsorban pedig garantálja az alkalmazott üzleti modell sikerességét, mivel a műsorral – és ezen keresztül az abban hirdető szervezettekkel – könnyen azonosul a célközönség.

A McKenzye Show havonta jelenik meg új műsorszámokkal, többszöri ismétlésekkel országos kábeltelevízió csatornákon, valamint 13 megyében, különböző városi televíziók adásaiban. Az elvégzett mérési adatok alapján jelenleg 5-6% közötti országos lefedettséggel rendelkezik. A műsor fő célközönségét a 12 – 50 év közötti fiatalok, fiatal és fiatalos felnőttek jelentik.
A show gerincét adásonként 3 játékos epizód alkotja, melyben előre kiválasztott, vagy a stúdióban ülő nézőközönség soraiból verbuvált szereplők vesznek részt. A kiszabott feladatot sikeresen teljesítő személyek értékes ajándékokat vehetnek át a műsorvezetőtől. Az egyes főműsorszámok között zenés szórakoztató produkciókkal szórakoztatják a nézőket a meghívott vendégek, előadók, illetve ekkor kerülnek vetítésre a szponzorok, hirdetők rövid reklámfilmjei is, akik a McKenzye Produkció jóvoltából országos mértékű nyilvánosságra számíthatnak, a kereskedelmi csatornákon alkalmazott tarifák töredékéért (http://www.mckenzye.hu/marketing).

A McKenzye Produkció további szolgáltatásai között vállalja TV műsorok, video klippek, könnyűzenei produkciók gyártását, reklám-, referencia-, termék- vagy gyártásismertető filmek készítését, és országos valamint regionális TV csatornákon történő közzétételét, PR és marketingmunkák, ügynökségi vagy kiadói teendők elvégzését.

Amennyiben szerepelni szeretne következő showműsorunkban, vagy ismerősét kívánja ajánlani; szponzorként, hirdetőként óhajt megjelenni további információkért hívja a 06/60/451-383-as vagy a 06/70/335-1383 telefonszámok valamelyikét; vagy írjon e-mailt az info@McKenzye.hu címre.

A McKenzye Produkció internetes médiapartnere, a show honlapjának fejlesztője a BlazeArts Kft. (http://www.blazearts.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik