Belföld

Egy budapesti férfi nyerte meg a Coca-Cola nyári betűvető játék fődíját, a három balatonparti apartman egyikét.

Ésik István budapesti lakos vehette át a Coca-Cola nyári kupakjáték főnyereményét, a három balatonparti apartman egyikét. A 2001. május 2-án kezdődött, és augusztus 20-ig tartó betűvető játék izgalmas tíz nap elé néz, hiszen még két tóparti lakás vár azokra a szerencsésekre, akik megtalálják a "NYÁR" szó betűit a meghatározott Coca-Cola termékek kupakjaiban.

A balatonparti apartman már nem álom annak a budapesti férfinak, aki a Coca-Cola “NYÁRI BETŰVETŐ” játék során a “NYÁR” szó betűit kirakva megnyerte a három balatonlellei vízparti lakás egyikét. A szerencsés nyertes, mikor átvette az apartman kulcsait, elmesélte, hogy a nyár folyamán, a Coca-Cola vásárlásával több maréknyi kupakot gyűjtött össze. Sokáig mégis úgy tűnt, nem kedvez neki a szerencse, hiszen a lehetséges öt szó közül egyet sem sikerült kiraknia. Majd egy hétvégi kirándulás alkalmával váratlanul rátalált az egyik hiányzó betűre, az “Y”-ra egy kupakban. Igy már összeállt a NYÁR szó és Ésik úr hirtelen, egy balatoni vízparti ingatlan boldog tulajdonosa lett.

A betűvető játék augusztus 20-ig tart. A három főnyereményen túl még számos más ajándék vár gazdára azok között, akik összegyűjtik a kupakokban lévő megfelelő betűket. A nyeremények a kirakott szó összetételétől függően különbözőek. A “JÉG” szó betűit összegyűjtők rollert nyernek, a “NAP” betűiért discmant, a “ZENE” szó betűinek összegyűjtéséért playstation2-t, és a “TÁNC” betűivel digitális videokamerát kapnak a nyertesek.

További információ:

NetAktív Kommunikációs Ügynökség

Zarnóczay Szilvia
Tel: 320-8192
30-350-7616
Fax: 239-3987
e-mail: zarnoczaysz@netaktiv.hu

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik