Belföld

A “CISCO AVVID Live on Tour” Roadshow Budapestre érkezett

A Cisco április 2-án Londonból indította útjára azt a két kamiont, amely a vállalat AVVID hálózati architektúrájával felszerelve járja be Európa és a Közel-Kelet számos országát.

A Cisco április 2-án Londonból indította útjára azt a két kamiont, amely a vállalat AVVID hálózati architektúrájával felszerelve járja be Európa és a Közel-Kelet számos országát. A roadshow állomásain a vállalat partnerei és ügyfelei élőben tekinthetik meg a legújabb AVVID termékeket és megoldásokat.

A két, speciálisan kialakított kamion több mint 28.900 kilométert tesz meg körútja során, érintve Európa és a Közel-Kelet 30 országát. Az egyik kamion Isztanbul-Ankara-Thesszaloniki- Athén- Róma- Milánó- Genf- Bern- Basel- Zürich -Bécs- München- Stuttgart -Frankfurt- Berlin-Düsseldorf-Rotterdam-Brüsszel-Luxemburg-Párizs-Nantes-Lyon-Toulouse-Lisszabon-Manchaster-Edinburgh-Aberdeen-Ferry-Belfast-Dublin érintésével érkezik vissza Londonba.

A másik kamion Bergen-Trondheim-Oslo-Koppenhága-Jonkoping-Orebro-Vasteras-Turku-Tampere -Helsinki- Moszkva -Riga -Vilnius-Varsó-Prága -Pozsony -Budapest- Ljubljana- Zágráb-Belgrád-Bukarest-Szófia érintésével érkezik vissza a kiindulási pontra.

Az európai roadshow-t megelőzően az Egyesült Államokban megrendezett körúton a Cisco AVVID kamionok 80 várost érintettek és 10.000 látogatót fogadtak.

A budapesti élő bemutató során a látogatók a Cisco szakemberei kíséretében az alábbi Cisco technológiákat ismerhetik meg:

ˇ IP telefónia alkalmazások és megoldások

IP Call Center
Egységes üzenetkezelés
Webes együttműködés
Munkaerőhatékonyság-növelő eszközök

ˇ IP video megoldások

ˇ Hálózatfelügyelet

ˇ Tartalomszolgáltatás

“A Cisco AVVID technológia (AVVID = Architecture for Voice, Video and Integrated Data – hang, video és integrált adat architektúra) olyan intelligens hálózati infrastruktúra, amely felgyorsítja és hatékonnyá teszi a felhasználók e-business tevékenységét” nyilatkozta Paul Di Leo, a Cisco EMEA térségért felelős Nagyvállalati Megoldások Igazgatója.

Az IP Telefónia piacról
A Cisco megbízásából az IDC által készített felmérés szerint (Nyugat-európai Internet Protokol Telefónia Előrejelzés) az IP telefónia piac az elkövetkező 3 évben erőteljes növekedés elé néz. A kutatás többek között kimutatta, hogy az IP telefónia szolgáltatásokból származó éves bevételek az 1999 évi 10,7 millió dollárról 2,5 milliárd dollárra nőnek 2004-re. Az IDC szerint a növekedés legfontosabb tényezője 1999 és 2002 között az a költségmegtakarítás lesz, amelyet a belföldi és nemzetközi hívásokon lehet elérni. 2002-től a az értéknövelt szolgáltatások elérhetősége jelenti majd a bevételek növekedésének legfőbb motorját.

“Ez a jelentős növekedés a nyugat-európai IP telefónia piacon maga után vonzza a következő generációs alkalmazások használatát. A növekedésben lévő piac számára ezért a következő lépés az lesz, amely a hang világában is biztosítja az Internet világában már megszokott méretezhetőséget, egyszerű használhatóságot, a mindenütt elérhetőséget és a teljesítményt. A Cisco elkötelezett amellett, hogy ezeket a technológiákat minden ügyfele számára elérhetővé tegye” – mondta Paul Di Leo.

2001 első pénzügyi negyedévében a Cisco Systems kiterjesztette IP telefónia üzletágát és világszerte 850 új ügyfelet szerzett.

A Cisco Systemsről
A Cisco Systems (NASDAQ: CSCO) az internetes hálózati piac vezetője. A Cisco-val kapcsolatos hírek és információ a weben a http://www.cisco.com címen olvasható.

További információ a Cisco AVVID Live on Tour roadshowról:
http://www.cisco.com/warp/public/779/largeent/avvid/programs/roadshow/emea.html#register

További információ az AVVID technológiáról:
http://www.cisco.com/warp/public/779/largeent/avvid/

Sajtókapcsolat
Kodaj Károly
rendszermérnök
Cisco Systems Magyarország
Tel: 235-1145

Ajánlott videó

Olvasói sztorik