Belföld

Új cég a P&Bert csoportban: Your Profile Recruitment Consultants Kft.

Az öt éves születésnapját ünneplő P&Bert Kft. munkaerő-közvetítésre, személyzeti tanácsadásra és szervezetfejlesztésre szakosodott vállalatot alapított Your Profile Recruitment Consultants Kft. néven.

Sajátos ajándékkal lepte meg az álláspiac résztvevőit és önmagát az öt éves születésnapját 2001. március 21-én ünneplő svéd-magyar alapítású személyzeti tanácsadó vállalat. Létrehozta a munkaerő-közvetítésre, a munkaerő-kölcsönzésre, személyzeti tanácsadásra és szervezetfejlesztésre szakosodott Your Profile Recruitment Consultants Kft.-t.
Hála a P&Bert ötéves szakmai múltjának és a millenniumévi 27%-os növekedésének, a tavasszal önállósult részleg nagy lendülettel indulhatott. Anyacégétől tekintélyes ügyfélkört és több mint huszonkét-ezres adatbázist kapott, melyet napról napra dinamikusan növel.
Olyan szakképzett, tapasztalattal rendelkező középfokú, illetve felsőfokú végzettségű munkatársak keresésére szakosodott a Your Profile Kft., akikkel hosszú távon lehet tervezni, akik ötleteikkel, tehetségükkel, kitartásukkal építik a vállalatot.
A Your Profile Kft. specializálódik bizonyos piaci szegmensekre, ugyanakkor megőrzi nyitottságát a többi terület felé is, tekintettel a munkaerő iparágak közötti áramlására.
Tevékenysége főbb területei:
-pénzügy-számvitel (könyvelő, bérszámfejtő, pénzügyi előadó, kontroller);
-értékesítés (sales asszisztens/menedzser, területi képviselő, termékmenedzser);
-beszerzés-logisztika (logisztikus, vámügyintéző);
-marketing (marketing asszisztens/menedzser, PR-os, piackutató, kreatív, rendezvényszervező);
-informatika, műszaki terület (informatikus, gépész-, villamosmérnök, szervizmérnök, minőségbiztosítási technikus);
-adminisztráció (recepciós, személyi asszisztens, titkárnő, irodavezető).

A Your Profile konzultációs igazgatója 6 éves tapasztalattal rendelkezik, a tanácsadók minimum 2 éves gyakorlattal érkeztek. Nemcsak az emberi erőforrásokat kutatják, hanem a piac alakulását is figyelemmel kísérik itthon és külföldön. Szakmai konferenciákon vesznek részt. Kitalálják a Megrendelő ki nem mondott óhajait, és alaposan tanulmányozzák a munkakörnyezetet, ahová új munkatársat keresnek. Céljuk, hogy olyan jelölteket ajánljanak, akiknek személyisége, stílusa igazán illeszkedik a csapatba.

Reneszánszát éli az ember kiteljesedése. A XXI. század a kommunikáció, a gondolatok gyors megvalósításának ideje. Eme kor divatdiktátora szeretne lenni a Your Profile Kft., melynek mottója: személyesség, figyelmes és igényes teljesítés, internetsebes kiszolgálás.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik