Light

VV Fanni Aurelio nyomdokaiba lép?

A VV7 nagyhajú butuskája újraértelmezte a helikopterezés fogalmát.

Lehet, hogy Fanni máris tudja, mi lehet a győzelemhez vezető út? Na jó, még csak véletlenül sem feltételeznénk, hogy tudatosan menetelne a finálé felé; de hogy a VV7 egyik legmeghatározóbb karaktere a loboncos lány lett, ezt nyugodtan leszögezhetjük.

És amíg a VV6 későbbi nyertese, Aurelio már az elős napokban rendszeresen megpörgetett férfiasságával hívta fel magára a figyelmet, és ismertette meg egy országgal a helikopterezésnek egy egészen más értelmezését (ezúton is köszönetünket fejezzük ki a hiánypótló infóért), addig vélhetően Fanninak a pöcke lesz az, ami igen nagy ismertségre tehet szert.

Na jó, nem úgy! De mivel a mindenen “besíró”, látása érdekében szemüvegben alvó (sic!), és gyermeki ártatlansággal a világra rácsodálkozó (oppardon, “sokkot kapó”) lány gyakorlatilag minden egyes cselekedetét – immár nem szűz – pöcke nyughatatlanságával magyarázza, nem kell csodálkozni azon, hogy a sokat emlegetett pöcök lassan-lassan a védjegyévé válik.

Ami Aurelio helikopterezős előéletéből kiindulva talán nem is olyan rossz hír. Lehet, hogy a VV8 falán már pöcök-falat láthatunk majd?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik