Tudomány

Földönkívülit látott a NASA egyik mérnöke

ufo(960x640).jpg (ufó, )
ufo(960x640).jpg (ufó, )

Mindent elsöprő egyértelmű bizonyítékként tálalják az ufós oldalak az amerikai férfi állítását.

Egymás után számolnak be az ufóhívő oldalak és több híroldal is egy bizonyos Clark McClelland állításáról, hogy egy 2,5 méter magas földönkívülit látott asztronauták mellett az egyik űrsikló rakterében, még 1991-ben. Állítása szerint az eset idején a NASA-nak dolgozott, és a „létforma” megjelenését egy monitoron keresztül látta, miközben a Kennedy Űrközpont vezérlőtermében volt.

A férfi elmondása szerint a „létforma” másfél-két percen át volt két asztronauta mellett, és interakció is volt közöttük. Valamint azt is mondta, hogy egy földönkívüli űrhajó is volt az űrsikló mögött. Bizonyítékot azonban nem adott, csak a szavát, hogy megtörtént. 

McClelland ezt a történetet már korábban is elmondta, de most egy paranormális esettekkel foglalkozó YouTube-csatornán újra elővették, és futótűzként kezdett el terjedni a beszámoló az interneten. Az ufós oldalak szerint amit a férfi elmondt, az egyértelmű bizonyítékként arra, hogy a földönkívüliek megfigyelik az emberiséget, és ezt a kormányzatok titkolják az emberek elől. Mindezt persze leginkább azért, hogy McClelland a NASA repülésirányító mérnöke volt. Kár, hogy erre semmi bizonyíték.

Sokat mond, hogy a történetéről beszámoló híroldalak mind nagyon odafigyeltek arra, hogy egyszer se írják le, hogy McClelland a NASA munkatársa volt. Inkább maradtak tuti biztos „McClelland, aki azt állítja magáról, hogy a NASA munkatársa volt” megfogalmazásnál. Szkeptikusok ugyanis megkérdőjelezték, hogy igaz állítása, hogy valaha is az amerikai űrkutatási ügynökségnél dolgozott volna, mert komoly kételyek merültek fel ezzel kapcsolatban. Tény, hogy egy rövid guglizás után neve csak az ufós, összeesküvés-elméletes oldalakon bukkan fel.

Olvasói sztorik