Nagyvilág

Lezuhanó ufót filmeztek Kalifornia felett

ufo-(960x640).jpg (ufó, )
ufo-(960x640).jpg (ufó, )

Máris megvan 2015 első jelentős ufós videója, amit egy nap alatt már majdnem félmilliószor néztek meg.

A YouTube-ra felrakott felvétel a videóhoz mellékelt leírás szerint valahol Dél-Kaliforniában készült. Feltöltője, a videomegosztóhoz csak hétfőn csatalakozott Ken Roberts állítása szerint munkából hazafelé menet készítette, miután észrevette az égen átszáguldó valamit és autójával félreállt egy ház mellett, hogy lefilmezze a jelenséget.

A meteorhoz képes rendkívül lassan haladó, maga után „fénycsíkot” húzó tárgy önmagában még nem lenne olyan érdekes, hogy kevesebb mint egy nap alatt majdnem félmilliószor nézzék meg. Az, ami felkeltett az emberek érdeklődését, a 17. másodperc után megjelenő kis fénygömb, ami váratlanul feltűnve az ellenkező irányba kezd el nagy sebességgel haladni.

 

Természetesen azonnal sokan készek voltak a magyarázattal: egy zuhanó földönkívüli járművet látni a felvételen, és azt a pillanatot, amikor az idegen űrhajó elindítja a menekülőkabint. Persze lehetett sok minden más is, mint például egy kísérleti katonai űrhajó, vagy repülőgép, esetleg egy katonai műhold, de akár egy rakétaelhárító-rendszer tesztje is. Esetleg egy ügyesen megcsinált trükkfelvétel.

Mindenesetre a legszexibb magyarázat mi is lenne más, mint az, hogy:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik