Tudomány

Tündéri kislánynak hódolt be a Google

Nem csoda - a legfagyosabb jégszív is felolvadna a levelétől.

Katie pontosan tudta, hogy édesapja keményen dolgozik – ahogy azt is, hogy nem kettejükön múlik, mennyi időt tölthetnek együtt. Éppen ezért egy lépcsővel feljebb próbált szerencsét, s egyenesen a főnöknek nyújtotta be írásbeli kérvényét.

Kedves google dolgozó, meg tudnád oldani, hogy amikor apu dolgozni megy, kap egy szabadnapot. Például kaphatna szabadnapot szre szerdán. Mert apunak CSAK szombaton van szabadnapja. Katie
U.i.: Az apu SZÜLINAPJA
U.u.i.: Nyár van, ha nem tudnád

Szerencsére apu főnöke látta a levelet és képtelen volt ellenállni, azonnal engedélyezte a szabit – ráadásul egy nap helyett egye egész hetet.

Kedves Katie, köszönöm figyelmes leveled és kérésed. Édesapád keményen dolgozott azon, hogy sok gyönyörű és elbűvölő dolgot tervezzen a Google-nak és emberek millióinak világszerte. Születésnapja alkalmából, és elismerve annak fontosságát, hogy az ember néhány szerdát pihenjen a nyáron, július egész első hetét kiadjuk neki szabadságként.

Mivel láttunk már erre példát, többen arra gyanakodtak, hogy a levelezés nem valódi, azonban a Google a Huffington Postnak és a Blaze-nek is megerősítette, hogy nem egy PR-akcióról van szó.

Úgy tűnik, csak kérni kell és megadatik. Persze az segít, ha a kérvényező már a kézírása alapján is tündéri.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik