Tudomány

Szextippeket ad az okosszemüveg

Elkészült a világ első, Google Glassre írt szexalkalmazása.

A félreértések elkerülése végett már az elején tisztáznunk kell, hogy ez nem az a pornóalkalmazás, amiről még egy fél éve írtunk, hanem egy olyan applikáció, amit kifejezetten technológiailag tudatos pároknak készítettek. Nincs másra szükség, csak egy Google Glass típusú okosszemüvegre.

A program segítségével irányíthatjuk a szoba világítását (feltéve, ha erre alkalmas okoslámpáink vannak) vagy akár kapcsolhatunk hangulatzenét is. Sőt, ha hirtelen nem tudnánk, hogy mit kezdjünk a másikkal, a “give me ideas” paranccsal tippeket is kérhetünk, milyen pozícióban folytassuk az aktust.

Akinek már ez is furcsa, az most kapaszkodjon meg: ha mindkét fél okosszemüvegben van, akkor arra is lehetőség nyílik, hogy a másik kameráján keresztül nézhessük saját magunkat. Sőt, vezeték nélküli kapcsolatot létesíthetünk az okostelefonunkkal, amely jobb esetben épp minket figyel. A sok-sok kamera által rögzített felvételt egyébként a felhasználók öt órán át elérhetik és házimozivá vághatják.

S bár kétségtelen, hogy nincs olyan technológia, amit ne lehetne erotikus/pornografikus célokra használni, minket már csak az érdekel, hogy tényleg léteznek-e olyan nárcisztikus emberek, akik szeretkezés közben szeretnék saját arcukat nézni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik