Élet-Stílus

Így szexeltek dédanyáink

Száz évvel ezelőtt a szexuális aktust sokan felesleges nyűgnek tartották, amin nagyon gyorsan túl kell esni.

A prűd hozzáállásban élen járt a viktoriánus Anglia, ahol még külön kézikönyvet is kiadtak arról, hogyan viselkedik egy igazi úrinő szex közben, és ami a legfontosabb: hogyan kerülheti el a mindennapos tortúrát.

A különleges praktikákat felvonultató kiadványt egy lelkész felesége, Ruth Smythers írta 1894-ben. Az asszony ebben a szexet olyan dolognak nevezi, amit „ki kell bírni”, és ma már kissé komikusnak tűnő tanácsai is arra vonatkoznak, hogyan kerüljük el a „tortúrát”. A The Sun című napilap ebből közölt részleteket.

1.Egy önző és érzéki férj könnyen kihasználhatja a feleségét. A házasság legfőbb szabálya ezért mindig az legyen: keveset adj, ritkán adj, és azt is kelletlenül. Ha nem így teszel, a házasság könnyen orgiává fajulhat.

2. Ne csak arra figyeljünk, hogy minél kevesebbet szeretkezzünk, hanem arra is, hogy az aktusnak minél rosszabb legyen a minősége.

3. Sok férfi abban leli a legnagyobb örömét, ha szex után békésen elnyúlhat az ágyon. Ezért a feleség ne engedje a pihenőt, beszéljen hozzá, zavarja fel. Ha nem így teszünk, a férfi könnyen újra követelni fogja a jussát.

4. A bölcs asszony soha nem vetkőzik meztelenre a férje előtt, és soha nem engedi meg a férfinak, hogy ruha nélkül mutatkozzon.

5. Hasznos, ha magunknak és férjünknek is vastag pamut hálóruhát varrunk, amit nem kell levenni szex közben.

6. Lefekvés után az asszony kapcsoljon le minden lámpát, és semmilyen hangot ne adjon ki, nehogy a férfi ezt biztatásnak vegye.

7. Ha a férfiban mégis felébred a vágy, a nő feküdjön olyan mereven, amennyire csak lehetséges. Ellenkező esetben az optimista férj azt hiheti, hogy felesége élvezi az együttlétet. Ha már elkerülni nem tudjuk, a szexet mindig teljes sötétségben űzzük.

Kíváncsi a folytatásra? Olvassa el az Inside blogon!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik