Tudomány

A hűtő, amelyik még bevásárolni is segít

hűtő (hűtő)
hűtő (hűtő)

Egy új "okoshűtő" különböző alkalmazások révén segít tulajdonosának a receptkeresésben, a bevásárlólista összeállításában és a benne lévő termékek lejárati dátumának megjegyzésében.

A Samsung által piacra dobott készüléken 25 centiméteres érintőképernyőn barangolhatnak a felhasználók az olyan alkalmazások között mint az Epicurious, amely akár a hűtőben lévő élelmiszerekből is segít összeütni valami ínyenc fogást, és az Evernote, amelyen rövid jegyzetek, de akár terjedelmes bevásárlólisták is készíthetők.

Az intelligens konyhai eszköz révén a felhasználók saját hűtőajtajukról értesülhetnek a legfrissebb hírekről, az időjárásról és a Twitter mikroblog-portálon megosztott eseményekről. Az “okoshűtő” a hagyományos, kézzel írt naptárak helyét is átveheti a rajta keresztül elérhető Google Calendar szolgáltatásnak köszönhetően, és a felhasználók saját fényképalbumaikban is elmerülhetnek főzés közben.

Azok számára pedig, akiknek gondot jelent a hűtőben sorakozó termékek lejárati dátumának megjegyzése, a készülék külön alkalmazást kínál az örök probléma megoldására.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik