Tech

Egészen különleges játék készül két Marvel szuperhős főszereplésével

Amerika Kapitányt és Fekete Párducot irányíthatjuk a II. világháborúban.

Sztorielőzetest kapott a Marvel 1943: Rise of Hydra videójáték, ami a II. világháborúba, azon belül is a megszállt Párizsba kalauzolja a játékosokat, ahol egyaránt lehetőség lesz Amerika Kapitány és Fekete Párduc irányítására. A fejlesztésért és a kiadásért a Skydance New Media felel, a program felett pedig az az Amy Henning bábáskodik, akinek többek között az első három Uncharted-játékot is köszönhettük.

Az elmúlt évek szuperhősös játékaihoz (Marvel’s Avengers, Marvel’s Guardians of the Galaxy, Gotham Knights, Marvel’s Spider-Man 2, Suicide Squad: Kill the Justice League) képest meglehetősen különleges környezetben játszódó Marvel 1943: Rise of Hydra várhatóan 2025-ben kerül a boltokba, bár arról egyelőre nincs információ, hogy milyen platformokra (de a PS5 és az Xbox Series konzolok biztosra vehetők). Azt viszont már tudjuk, hogy a programot az Unreal Engine 5.4 játékmotor hajtja, így látvány szempontjából olyan minőségre lehet számítani, mint amit az előzetesben is látható.

Ami a sztorit illeti, arról a cím és a kedvcsináló elég sokat elárul. Steve Rogers, azaz Amerika Kapitány és Azzuri, Vakanda királya (T’Challa nagyapja), vagyis Fekete Párduc egyaránt Párizsban tartózkodnak 1943-ban, ahol – kezdetben – egymástól függetlenül tevékenykednek, sőt, a karakterek szembe is kerülnek egymással, miközben a háttérben a Hydra nevű szervezet keveri a lapokat. A sztori a jelek szerint a klasszikus képregényes hagyományokat követi, ahol a szuperhősök között előbb konfliktus alakul ki, hogy aztán ezen felülkerekedve együtt vegyék fel a harcot a rosszfiúkkal szemben.

Ami a játékmenetet illeti, a a Skydance New Media alkotása egy külső nézetes single player akciójáték, bármiféle multiplayer vagy kooperatív lehetőség nélkül, tehát a ránk váró sztori során felváltva lesz iránytható a Kapitány és a Párduc.

Kapcsolódó
A Suicide Squad-játék a bizonyíték, hogy szuperhősökkel a gagyit már nem lehet eladni
Minden jó valamire, a Suicide Squad: Kill the Justice League például elrettentő példának.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik