Tech

Hosszú út vezetett a Samsung okosgyűrűjéig

Samsung
Samsung
Egyetlen képen a cég viselhető eszközeinek 25 éves történelme.

Évek óta pletykálták, hogy készül, de a Sasmung először idén januárban ismerte el, hogy dolgoznak a Galaxy Ring névre keresztelt okosgyűrűjükön. A dél-koreai vállalat az idei MWC (Mobile World Congress) szakkiállításon már a nagyközönségnek is bemutatta az eszközt, de szigorúan csak vitrinek mögött, és egyelőre még mindig nem tudható, pontosan mikor és mennyiért lesz elérhető a gyártó eddigi legkisebb viselhető eszköze. A mi tippünk szerint ezen információkra valamikor nyáron derül majd fény.

A cég ugyanakkor szeretné, ha nem felejtenénk el, hogy van (azaz lesz) ez az okosgyűrű, úgyhogy készült egy elég tartalmas és a technológia fejlődését elég látványosan bemutató infografika, ami megmutatja a Samsung viselhető eszközeinke forradalmát 1999-től, a világ első kereskedelmi forgalomba került, telefonnal egybeépített karórájától (Samsung SPH-WP10) egészen napjainkig – ahol a csúcsot természetesen az apró, és a jelek szerint még idén forgalomba kerülő Galaxy Ring jelenti.

Samsung
Kapcsolódó
Átlátszó tévére vagy tenyerünkre vetítő mobilra van égetőbb szükségünk?
Mihez kezdenek az adatainkkal a fitneszappok, illetve szeretnénk-e az Apple Vision Pro hirdetései szerint élni? Futurisztikus kütyük az Első kézből podcastban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik