Tech

Már itthon is kapható az olcsósított Samsung csúcstelefon

Samsung
Samsung
Végre hazánkban is elérhető az októberben bejelentett Galaxy S23 FE.

A Samsung még októberben leplezte le a pénztárcabarátabb eszközeit, amik idén már nemcsak okostelefont (Galaxy S23 FE) jelentettek, de tabletet (Galaxy Tab S9 FE) és zajszűrős fülhallgatót is (Galaxy Buds FE). A táblagép és az általunk is tesztelt, meglepően jó füles már jó ideje elérhető a hazai piacon, a Galaxy S23 FE (Fan Edition) érkezésére viszont egészen december közepéig kellett várni.

A mobil az idén év elején bemutatott Galaxy S23-készülékek jóárasított kistestvére, alumínium kerettel, Gorilla Glass 5 védelemmel ellátott üveg hátlappal, a burkolat alatt pedig Exynos 2200 lapkakészlet kapott helyet (Snapdragon 8 Gen 1 helyett), 8 gigabájt memória és 128 vagy 256 gigabájt háttértár társaságában.

A főkamera 50 megapixeles, optikai képstabilizátorral, amit egy 8 megapixeles teleobjektív és egy 12 megapixeles ultraszéles látószögű egység egészít ki. Az előlapon egy 10 megapixeles szelfikamera található, adott továbbá a Bluetooth 5.3, az NFC, a képernyőbe épített ujjlenyomat-olvasó, a 4500 milliamperórás akkumulátor, a 25 wattos vezetékes töltés és az IP68 szabvány szerinti víz- és porállóság.

A Samsung Galaxy S23 FE ára hazánkban a 8/128 gigabájtos kiszerelés esetében 279 990 forint, míg a 256 gigabájtos háttétárral szerelt verzióért 305 ezer forintot kell fizetni. Ezen összegekért – a hivatalos partnerek esetében, a készlet erejéig – 2024. január 17-tel bezárólag egy Galaxy Buds FE fülhallgató is jár a telefon mellé. A készülék itthon krém, grafit, lila és menta színekben érhető el.

Kapcsolódó
Baráti áron kínál remek hangzást a Samsung Galaxy Buds FE
A Samsung először készített fülhallgatót az FE-szérián belül, és egyből megalkotta az egyik legjobb ár-érték arányú fülest. Teszt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik