Tech

Itt lehet megnézni a GTA 6 első előzetesét

Már megvan a link, ahol december 5-én látható lesz az első hivatalos videó.

Frissítünk!

Az előzetes idő előtt kikerült az internetre. Katt ide az első részletekért!

Az egyelőre hivatalos cím nélküli következő Grand Theft Auto-játék első előzetese ugyan csak december 5-én, (magyar idő szerint) délután 3 órakor lesz nyilvános, de a fejlesztő Rockstar Games szereti felcsigázni a rajongókat, így már most közzétették a linket, ahol a világon először lesz megtekinthető a várva várt videó. Ha valaki biztosra akar menni, ezt a linket kell majd frissítenie kedd délután.

Bár hivatalosan a játékról még semmit nem tudni, a szivárgások azért elkerülhetetlenek voltak. Egy TikTok-felhasználó például a napokban közzétett egy nagyon rövid videót, ami állítólag a GTA VI egyik fejlesztői buildjéből származik. A pár másodperces anyag Vice City egy részét mutatja be, a képernyőn pedig fejlesztői jegyzetek láthatók. A GTA-rajongók mindezt gyorsan össze is hasonlították a tavaly nyilvánosságra került részlekettek, és hasonlóságokat találtak az épületek és nevezetességek terén.

A milliók által várt játékról emellett már az is sejthető, hogy a bejárható terület nagyjából kétszer akkora lesz, mint az előző részben: a térkép állítólag három nagyvárost és négy külvárost tartalmaz majd, a pálya közepén pedig egy hatalmas tó lesz. A pletykák emellett arról szólnak, hogy a GTA VI épületeinek 70 százaléka bejárható lesz, a megjelenés pedig állítólg 2024 őszén várható.

Kapcsolódó
Vice City, San Andreas, China Town Wars – A legjobb GTA-játékok
Idén már biztos bejelentik a GTA-sorozat legújabb részét, és ennek apropóján összeszedtük a sorozat legjobb részeit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik