Tech

Érkeznek az első szivárogtatások a GTA 6-ról

Jakub Porzycki / NurPhoto via AFP
Jakub Porzycki / NurPhoto via AFP

December 5-én, magyar idő szerint kedd délután három órakor hivatalosan is bemutatkozik a Grand Theft Auto VI első előzetese, a megjelenés előtti napokban azonban már szállingóznak a szivárogtatások – írja a Gizchina.

Egy TikTok-felhasználó közzétett egy nagyon rövid videót, ami állítólag a GTA VI egyik fejlesztői buildjéből származik. A pár másodperces anyag Vice City egy részét mutatja be, a képernyőn pedig fejlesztői jegyzetek láthatók. A GTA-rajongók gyorsan összehasonlították a kiszivárgott felvételeket a tavalyi leakekkel, és gyorsan hasonlóságokat találtak az épületek és nevezetességek terén.

A játékkal foglalkozó GTA Base oldal szerint a szivárogtató a Rockstar Games egyik alkalmazottjának fia lehet.

További információk is megjelentek a neten. Ezek szerint a pálya nagyjából kétszer akkora lesz, mint a GTA V Los Santos-a: a térkép állítólag három nagyvárost és négy külvárost tartalmaz majd, a pálya közepén pedig egy hatalmas tó lesz.

A kiszivárogtató azt állítja, hogy a GTA VI épületeinek 70 százaléka bejárható lesz, és hogy a játék megjelenése 2024 őszére várható. A játék előrendelései várhatóan az első trailer megjelenése után, ezen a héten indulnak. A Rockstar Games egyelőre nem közölt semmit az állítólagos szivárgás kapcsán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik