Tech

Nézzen rá a telefonjára, már ott lehet az Instagram újítása

Új funkciót tesztel az Instagram, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy jegyzeteket hagyjanak hátra a követőiknek – írja a Verge.

A frissítés hasonlóan működhet majd, mint a 24 óráig elérhető Történetek funkció, ám itt nem képeket, hanem maximum 60 karakterből álló rövid üzeneteket lehet küldeni egyes felhasználóknak. A Meta képmegosztó appjának új eszköze a hírek szerint igencsak hajaz majd az MSN állapotjelző ablakára, ahol röviden megoszthattuk gondolatainkat, érzelmi állapotunkat.

A TechCrunch júniusban már beszámolt az új funkció kiskörű teszteléséről, azonban az XDA Developers portál szerint ez most már sokkal több felhasználót érinthet, ugyanis a több mobilon már elérhető volt a lehetőség. Ha ellenőrizni szeretnénk, hogy mi is ki tudjuk-e próbálni a jegyzetek opciót, nem kell mást tennünk, mint megnyitni az alkalmazás üzenetek szekcióját.

Amennyiben a keresősáv alatt megjelenik a lehetőség, már neki is állhatunk az ötletelésnek.

Itt egy Facebookhoz hasonló üzenet jelenik meg a felhasználónak: „Oszd meg, ami a fejedben jár”. Ha kiposztolunk valamit, a minket követő felhasználók nem kapnak értesítést az üzenetről, ha viszont 24 órán belül észreveszik azt, válaszolhatnak rá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik