Tech

Kiszivárgott néhány jelenet az új GTA-játékból

PHILIPPE LOPEZ / AFP
PHILIPPE LOPEZ / AFP

Kiszivárgott néhány felvétel az egyik legjobban várt videojátékból, a Grand Theft Auto VI-ból. A Verge szerint egy felhasználó a különböző fórumokon egy 3 GB-os fájlt tett közzé, amely 90 videót tartalmaz a GTA VI-ból.

Egyelőre nem világos, hogyan jutott hozzá ezekhez a kezdetleges felvételekhez, de a teapotuberhacker nevű posztoló azt állítja, ő a felelős a pár nappal ezelőtti, Uber elleni hackertámadásért. Közölte: hamarosan további adatokat szivárogtathat ki, köztük a GTA V és a GTA VI forráskódját.

Kapcsolódó
Beköszönt a hacker, miután feltörte az Uber rendszerét
Komikus adatszivárgás állhat fenn az Ubernél.

A játékról év elején derült ki, hogy a GTA VI-ban két női főszereplő is lesz, akiket Bonnie és Clyde inspirált. A Bloomberg egyik riportere pedig most azt állítja, hogy a Rockstar Gamesnél dolgozó forrásai megerősítették a kiszivárgott videók hitelességét.

A kiszivárgott videók a YouTube-on, a Twitteren és a Redditen terjednek.

Az egyik videóban egy Lucia nevű női karakter látható, amint kirabol egy éttermet és túszokat ejt. Egy másik klipben szintén egy választható karakter látható a Vice City Metro vonaton, ami egybevág azokkal a jelentésekkel, amelyek szerint a játék Miami egy kitalált változatában játszódik, hasonlóan a 2002-es GTA: Vice City-hez.

Bár a GTA VI megjelenése a hírek szerint még legalább két évig várat magára, a kiszivárgott klipek arra utalnak, hogy aktívan zajlik a fejlesztés. Nem ez az első alkalom, hogy egy Rockstar-játékot komoly szivárgás ér. A Trusted Reviews például 2018-ban tett közzé részleteket a Red Dead Redemption 2-ről a játék megjelenése előtt, amiért később több mint 1 millió dollárt kellett jótékony célra adományozniuk.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik