Tech

Tíz perc alatt 3600 forint ingyenpénz kereshető a Revoluton

Thiago Prudencio / SOPA Images / LightRocket / Getty Images
Thiago Prudencio / SOPA Images / LightRocket / Getty Images

Ha valakinek van Revolut fiókja, az most mindössze 10 perc alatt nagyjából 3600 forintnak megfelelő összeget varázsolhat a számlájára – derült ki egy Reddit posztból. Nincs átverés, lényegében egy promóciós lehetőségről van szó, aminek keretében Polkadots kriptovaluta gyűjthető, ami aztán pillanatok alatt átváltható forintba.

Ehhez nem kell mást tenni, mint megnyitni a Revolut alkalmazást, a főoldalon átváltani a Crypto fülre, majd legörgetni a Learn részhez és ott kiválasztani a See all opciót. Jelenleg két kurzus érhető el (a Crypto Basics és a Polkadot), amennyiben pedig sikeresen abszolváljuk őket, akkor összesen 3600 forint körüli értékű kriptovaluta üti a felhasználó markát.

A kurzusokat csak végig kell nézni/olvasni, majd helyesen válaszolni a kérdésekre. Ha valakinek ehhez nincs türelme, annak a linkelt Reddit poszt tartalmazza a helyes válaszokat is minden kvízhez – amik után egyenként 300 vagy 500 forint értékű Polkadot üti az ember markát. Ha az összes kurzust sikeresen teljesítjük, a megszerzett kriptovaluta egyetlen pillanat alatt átválható forintba (csak a Polkadotra bökve ki kell választani a Sell opciót).

Ajánlott videó

Olvasói sztorik