Tech

Megint akadozik az Instagram és a Facebook

Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu

Rengeteg felhasználó jelentette, hogy probléma adódott az Instagrammal az elmúlt 24 órában. A leállás alatt a Twitterre áttelepülő felhasználók szerint azonban nemcsak a képmegosztóval volt probléma, több, a Meta tulajdonában lévő platform is akadozott, mint például a Facebook vagy a Messenger.

A panaszok szerint az Instagramon elküldött privát üzenetek és a Messengeren küldött üzenetek egyes felhasználók számára egyből az elküldés után eltűnnek, és egyáltalán nem is érkeznek meg. A Downdetector szerint a Facebook és a Messenger esetében kedd délután 5 óra környékén ütötte fel a fejét a panasz, de a hibát gyorsan orvosolták:

Downdetector

Rosszabb a helyzet azonban az Instagram esetében: az internetes szolgáltatások állapotkövetésével foglalkozó oldal szerint szintén július 5-én, kedden délután 5 körül jelentkeztek a panaszok, azonban még július 6-án, szerdán délelőtt fél 11-ig sem sikerült teljesen elhárítani a bajt. A csúcson 2577-en jelentették egyszerre, hogy problémák vannak a képmegosztó alkalmazással.

Downdetector

Ajánlott videó

Olvasói sztorik