Tech

Magyar fotós keltette életre a legendás DeLorean LEGO verzióját

Lampert Benedek
Lampert Benedek

A dán játékgyártó március 17-én jelentette be, hogy ismét, a korábbinál jóval nagyobb és részletesebb formában adják ki a Vissza a jövőbe-filmek legendás járművét, a DeLoreant, ami világszerte április 1-től vásárolható meg a LEGO üzleteiben. Egyes szerencsések persze már a megjelenés előtt kézhez kapták a három különböző változatban megépíthető méretes modellt, köztük a magyar fotós, Lampert Benedek is, aki a tőle megszokott módon, egészen lenyűgöző fotókkal „keltette életre” az összesen 1872 elemből megépíthető ikonikus autót.

Lampert Benedek

Benedek évek óta foglalkozik (többek között) LEGO szettek fotózásával, és ezen idő alatt olyan karriert futott be, hogy már a dán játékgyártó is felkérte, hogy készítsen a cég számára különleges képeket. A magyar alkotó munkáinak egyik különlegessége, hogy csak minimális digitális utómunkát tartalmaznak, a legtöbb effekt praktikus trükkök alkalmazásával készül.

Erről ráadásul most egy külön videó is készült, aminek hála bárki bekukkanthat a kulisszák mögé, csodájára járva, hogyan valósultak meg a legendás film egyes jeleneteit idéző felvételek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik