Tech

Ezt minden Vissza a jövőbe rajongónak látnia kell: itt a LEGO DeLorean!

LEGO Csoport
LEGO Csoport

A dán játékgyártó nem először ad ki Vissza a jövőbe tematikájú LEGO készletet, de a 2013-as LEGO 21103 The DeLorean Time Machine szett mindössze 401 alkatrészt számlált, másrészt a megvalósítás sok rajongó tetszését nem nyerte el. Ezt is hivatott orvosolni a március 17-én bejelentett új változat, a 10300-as cikkszámmal megjelenő Back to the Future Time Machine, ami már 1872 elemből építhető meg, és sokkal jobban hasonlít a legendás verdára, mint az elődje.

Galéria
LEGO Csoport
Katt a Galéria ikonra még több fotóért!

A LEGO DeLorean megépítve 12 cm magas, 35 cm hosszú és 19 cm széles, ráadásul jár mellé egy Marty McFly és egy Doc Brown minifigura is. Érdekesség továbbá, hogy a készletből megépíthető az időgép mind a három verziója – persze nem egyszerre, ki kell választanunk, hogy végül melyiket szeretnénk kitenni a polcra. Ennek megfelelően lehet klasszikus verziónk a hátán hatalmas antennával, ami elvezette a villámcsapás időutazáshoz nélkülözhetetlen energiáját, megépíthető a második rész felturbózott, repülni képes, reaktorral felszerelt, behajtható kerekű változata, illetve a western tematikájú, egyedi kerekekkel és spéci motorháztetővel megbuherált variáns is.

LEGO Csoport Három film, három különböző verzió.

A jármű ajtajai és a motorháztető felnyitható, a DeLoreanen belül ott a fluxuskondenzátor, ráadásul ez egy világító LEGO kockát is kapott, bónuszként pedig megépíthető Marty rózsaszín légdeszkája, egy plutónium tároló doboz, illetve cserélhetők a rendszámtáblák is. A szett 2022. április 1-től lesz kapható világszerte, így Magyarországon is, méghozzá 170 euróért, ami azt jelenti, hogy itthon 64 990 forintot kell majd fizetni érte. Az ár nem véletlen, hiszen ez nem egy gyerekeknek szánt építőjáték, hanem a kifejezetten felnőtteknek szánt termékvonal része, amire a LEGO az elmúlt években egyre komolyabb figyelmet fordít.

Kapcsolódó
lego stormtrooper
Sose gondolta volna, mi segíthet elűzni a stresszt
A LEGO szettek építése legalább olyan jó hatással van a felnőttekre, mint a gyerekekre, csak másképp.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik