Tech

Ez most a legjobb telefon fotózásra

Honor
Honor

A Honor az idei MWC-n (Mobil Világkongresszus Barcelonában) rántotta le a leplet a legújabb csúcstelefonjairól, a Magic4 és a Magic4 Pro készülékekről, aztán kiderült, hogy a sorozatnak van egy harmadik tagja is, a Magic4 Ultimate. A készüléket időközben le is tesztelte a független, és az egész piac által elismert DxOMark: a készülék 146 pontos értékelést kapott, ami az eddigi legjobb eredmény, amit a szakértők kiosztottak, így jelenleg ez a legjobb telefon, ha fotózásról van szó.

Kapcsolódó
100 wattos vezeték nélküli gyorstöltést kapott az új Honor csúcsmobil
A szupergyors vezeték nélküli töltésre megy rá a Honor legújabb csúcstelefonja.

A Honor Magic4 Ultimate hátlapján egy 50 megapixeles főkamera, egy 64 megapixeles ultraszéles-látószögű, egy 50 megapixeles teleobjektív és egy 50 megapixeles színérzékelő egység kapott helyet (az előlapon pedig egy 12 megapixeles szelfikamera található). A szakportál a fotós képességekre 153, a nagyításra 107, a videós részre pedig 117 pont adott – ezekből jött ki a 146 pontos végső értékelés, amivel a Honor újdonsága megelőzte a Huawei P50 Prót.

Honor

A készülék ugyanakkor nemcsak a kamerák terén erős készülék, de a hardver többi részére sem lehet panasz: 6,81 hüvelykes LTPO OLED kijelző, 2848 x 1312 pixeles felbontással és 120 Hz-es képfrissítéssek, a burkolat alatt pedig egy Snapdragon 8 Gen 1 processzor kapott helyet, méghozzá 12 GB RAM és 512 GB tárhely társaságában. Az akkumulátor 4600 milliamperórás, ami 100 wattal tölthető vezetéken, és 50 wattal vezeték nélkül.

A Magic4 Ultimate még idén a boltokba kerül, első körben Kínában, méghozzá 7999 jüanos áron (~425 ezer forint), arról ugyanakkor még nincs információ, hogy a gyártó tervezi-e forgalmazni a készüléket a világ többi részén, és ha igen, akkor mikor.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik