Tech

Már letölthető itthon az HBO Max alkalmazás

HBO
HBO

Hivatalosan március 8-án indul el itthon az HBO Max, és az ehhez szükséges alkalmazás már letölthető az Android TV operációs rendszert futtató okostévékre, azokra az LG televíziókra (itt fontos, hogy a nyelv és szolgáltatás országa is Magyarország legyen), amin a WebOS operációs rendszer 3.5-ös verziószámú vagy frissebb változata fut, illetve azokra a 2016-os vagy újabb Samsung eszközökre is, amik a Tizen rendszert használják. Hogy hazánkban milyen készülékeken elérhető az új streaming szolgáltatás, azzal korábban külön cikkben foglalkoztunk.

Az HBO tájékoztatása szerint az eltérő rendszereken folyamatosan történik a frissítés, így ha még nem elérhető az alkalmazás (a kompatibilis eszközökön), akkor csak türelmesnek kell lenni.

Az első tapasztalataink alapján az HBO GO alkalmazás (ami jelen pillanatban még ugyanúgy működik tovább, mint eddig) automatikusan nem vált át HBO Max alkalmazásra, azt külön kell letölteni a tévénk szoftveráruházából, majd ismét bejelentkezni.

A streaming szolgáltatás elérhető mobileszközökön is, az Android operációs rendszert futtató okostelefonok esetében a Play Áruházból például már letölthető a kapcsolódó applikáció, és bár tapasztalataink szerint iOS-en a kereső még nem dobja fel az alkalmazást, de ide kattintva már letölthető a kompatibilis iPhone és iPad készülékekre is.

Kapcsolódó
Ezeken az okostévéken elérhető az HBO Max
Itt a lista, hogy milyen eszközökön lesz elérhető az HBO Max a március 8-án esedékes premierkor.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik