Tech

Idén még nem láthatjuk a The Last of Us alapján készülő sorozatot

SIE
SIE

Lassan két éve, hogy az HBO-nál zöld lámpát kapott a népszerű The Last of Us videójáték alapján készülő sorozat, aminek már tavaly elindult a forgatása, de a legújabb hírek szerint a széria idén nem, csak valamikor 2023-ban kerülhet a képernyőkre. Az információt az HBO-nál és az HBO Max-nál Chief Content Officer pozíciót betöltő Casey Bloys osztotta meg a Deadline magazinnal, indokként azt hozva fel, hogy a sorozat egyes epizódjait még jelenleg is forgatják Kanadában.

A The Last of Us széria az eredetileg 2013-ban PlayStation 3-ra megjelent játék sztoriját veszi alapul, a főszereplők Pedro Pascal (Joel) és Bella Ramsey (Ellie), az adaptációért pedig a nagysikerű Csernobil sorozatot is levezénylő Craig Mazin felel, de a munkálatokban részt vesz az eredeti sztorit kidolgozó Neill Druckmann is. A nem túl távoli és nem túl szívderítő jövőben játszódó történetben egy fertőzés miatt az általunk ismert civilizáció romokban hever, és a főszereplő Joelnek a zombiszerű lényekkel fertőzött Amerikán kell átvágnia a tinédzser Ellie-vel. A cél, hogy megtalálják a Fireflies nevezetű szervezetet, hátha fel tudják használni a lány immunitását az emberiség jelentős részét vérengző lénnyé változtató fertőzéssel szemben.

Kapcsolódó
A The Last of Us 2 brutális, de nem ér az első rész nyomába
A The Last of Us Part II a játékmenet szempontjából sokkal jobb, mint az elődje, de összességében mégsem akkora élmény, mint az első rész.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik