Tech

Már a közeli rollereket is mutatja a Google Térkép

Farkas Norbert / 24.hu
Farkas Norbert / 24.hu

Már a Google Térképen is láthatók a TIER e-rollerei – közölte a keresőcég hazai képviselete. A netezők olyan hasznos információkat is láthatnak az alkalmazásban, mint a becsült utazási költség, vagy a várható menetidő. A szolgáltatás Berlinben, Hamburgban, Oslóban, Helsinkiben, Stockholmban, Zürichben, Bécsben és számos további európai nagyvárosban elérhető, most pedig már Budapesten, továbbá Utrechtben és néhány olasz városban is.

Az applikációban a kerékpáros útvonalak fül alatt jelentek meg a „Roller” és a „TIER” gombok. Utóbbira kattintva a Google Térkép megmutatja a legközelebbi elérhető TIER e-rollereket, azok távolságát a felhasználótól, és az egyes rollerek töltöttségi szintjét is. Az utazás megkezdéséhez a felhasználókat ezután a TIER alkalmazásba irányítja át a térképes applikáció.

A TIER tavaly szeptemberben indította el e-roller szolgáltatását, a környezetbarát közlekedési eszközök jelenleg Budapesten az I., II., III., VI., VII., VIII., IX., XI., XII. és a XIV. kerületben érhetőek el, a jövőben vidéki városokban is terjeszkednek.

Google
Kapcsolódó
Környezettudatos rollerszolgáltatás érkezett Budapestre
150 elektromos rollerrel jelent meg Budapesten a TIER.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik