Tech

Itt a Honor legújabb okosórája, a Watch GS3

Honor
Honor

Egy új GS modellel bővült a Honor okosóráinak kínálata, amit a cég az első hajtogatható mobiljával együtt jelentett be. A Honor Watch GS 3 a GS Prónál jóval karcsúbb kialakításúra sikerült, és egyaránt illik a hétköznapi és a stílusosabb öltözetekhez, igaz ez az akkumulátor által biztosított üzemidőt is érinti. Az órát 3D-s üveg borítja, a szerkezet maga pedig  316L-es rozsdamentes acélból, ami 10,5 milliméter vastag és 44 grammot nyom, átmérője pedig 45,9 milliméter. Ezüst, arany és fekete színekben választható, különböző szíjakkal.

Az órának egy 1,43 hüvelykes, 326ppi képpontsűrűséget produkáló AMOLED kijelzője van, ami 466×466 pixel felbontásban jelenít meg tartalmakat. Minimum 97 százalék pontossággal képes mérni a vérnyomást, képes a véroxigén-követésre, és az alvásminőség monitorozására is a Honor Health 5.0 szofternek köszönhetően. Több mint százféle sporttevékenység követésére képes, a továbbfejlesztett helymeghatározóval pedig 167 százalékkal pontosabb a 2019-es modellnél. A gyártó 14 nap üzemidőt ígér  átlagos felhasználás esetén, a 451 milliamperórás telep pedig egy óra alatt feltölthető.

Az okosóra egyelőre csak Kínában rendelhető elő, nem tudni, hogy mikor érkezik nemzetközi piacra. Az alapmodell 1300 jüanos árcímkét kapott, ami nagyjából 65 ezer forintnak felel meg.

Honor

Ajánlott videó

Olvasói sztorik