Tech

Társkeresőt kapnak az ausztráliai oltásellenesek

Getty Images
Getty Images

Hamarosan elérhetővé válik Ausztráliában egy új randiapp, ahol azok regisztrálhatnak, akik elutasítják a koronavírus elleni vakcina felvételét – írja a Daily Mail. A Pure Match hirdetései már elkezdtek terjedni online, azt hirdetve, hogy ez lesz a beoltatlan ausztrálok első társkeresője, ahol nem kell félniük az oltott szinglik általi megbélyegzéstől.

A szolgáltatás egyelőre nem indult el, csak az előregisztrációkat fogadják, ahol már előre megadható pár személyes információ, többek közt olyan jellegűek is, hogy a felhasználó hogyan áll a vegánsághoz, asztrológiához, alternatív gyógyászathoz, vagy összeesküvés-elméletekhez. A későbbiekben ezt is figyelembeveszi majd a szolgáltatás algoritmusa, amikor potenciális partnerek ajánl fel. Megjegyzendő: az app nem egyezik meg a másik Pure Match nevű társkeresővel, ami pedig kifejezetten keresztények számára készült.

Az ötlet nem teljesen új, az idén jelent meg a szintén oltást elutasító egyedülállóknak szánt Unjected, amit azóta kétszer is eltávolítottak az App Store kínálatából.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik