Tech

Most teljesen ingyen szerezhet be három Assassin’s Creed-játékot

Ubisoft
Ubisoft

Fennállásának 35. évfordulóját ünnepli idén a Ubisoft játékkiadó, és ennek örömére ingyen bezsákolható PC-re az Assassin’s Creed-franchise három epizódja, az Assassin’s Creed Chronicles: Russia, az Assassin’s Creed Chronicles: China, illetve az Assassin’s Creed Chronicles: India.

A hagyományos sorozattól eltérő, platformer műfajú epizódok lényegében pár kattintással szerezhetők be, méghozzá ezen a linken. Az egyetlen feltétel egy Ubisoft Connect regisztráció megléte: amennyiben rendelkezünk ilyennel, csak rá kell kattintani az oldal alján látható Ubisoft Connect PC gombra, majd megadni a profilunk adatait és a belépést követően a három játék azonnal hozzáadódik a szolgáltatáson belüli játéklistánkhoz. Ezt követően már csak le kell tölteni a Ubisoft Connect kliensprogramot, és azon belül telepíteni a játékokat a számítógépünkre.

Az akció 2021. november 12-én 11:00 óráig tart, amennyiben ezen időpontig valaki igényli a három címet, úgy a jövőben bármikor letölthető és játszható lesz a három Assassin’s Creed.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik