Tech

Rejtély, hogy mit keres ez a szósz Zuckerberg háta mögött

Facebook
Facebook

Meglehetősen eseménydús hetek állnak a Facebook mögött: a csütörtöki Facebook Connect eseményen többek közt kiderült, hogy a cég új neve a jövőben „Meta” lesz, és hogy apró lépésenként a következő öt évben kiépül a „metaverzum”.

Mark Zuckerberg egy videót is levetített arról, mit várhatnak a felhasználók a kiterjesztett technológiai univerzumuktól. Ugyan ez már magában érdekes vizuális élményt nyújtott, sokan kiszúrtak a képernyőn valami még érdekesebb, még rejtélyesebb, még indokolatlanabb objektumot. A felvétel helyszíne egy rendkívül jó megjelenésű lakás volt, képekkel, könyvekkel, natúr berendezéssel, de az összképet egyszerűen szétrombolta egy polcra helyezett

BBQ-szószos üveg.

A flakonos mártás úgy tűnik, könyvtámaszként szolgált, legalábbis ennél értelmesebb funkciót nem tölthetett be – meglehetősen innovatív megoldás egy férfitól, aki az egész internetet megváltoztatta a platformjával.

A Twitter felhasználói azt is megfejtették, hogy egészen pontosan a Sweet Baby Ray termékéről van szó. Hogy pedig miért kerülhetett oda, több elméletet is gyártottak a könytámaszos lehetőségen túl. Az egyik, hogy Zuckerberg ezzel a hétköznapi kellékkel próbálta bizonyítani újfent, hogy nem egy robot, vagy egy reptilián, hanem közénk tartozó halandó, aki mondjuk néha lazán szószt hagy a polcon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik