Tech

iPhone 13: péntektől mindenhol kapható

AFP
AFP

Az Apple szeptember 14-én tartotta éves nagy őszi eseményét, ahol rendszerint a hardveres újdonságok kerülnek előtérbe, köztük a legújabb iPhone-ok. A telefonok rá egy hétre szokás szerint meg is érkeznek az első körbe bekerülő országokba.

Idén Magyarország is ezen országok közé tartozik, így az iPhone 13 szeptember 24-től, péntektől válik elérhetővé mindhárom nagy hazai szolgáltatónál, így a Magyar Telekomnál, a Telenor Magyarországnál és a Vodafone-nál. A forgalmazás kezdetével a telefonok a boltok polcaira, valamint az operátorok kínálatába kerülnek.

Szolgáltatónként azonban vannak eltérések: a Vodafone-nál egyelőre nincs sem előrendelés sem árlista, de mint a HWSW megtudta, pénteken egészen biztosan elkezdik az iPhone 13 forgalmazását. A Magyar Telekomnál és a Telenor Magyarországnál már múlt pénteken megkezdődött az előrendelés. Az operátori választékból egyelőre az 512 GB és 1 TB memóriával ellátott kiszerelések hiányoznak.

Az Apple oldala még a bejelentés napján frissült az egyes variánsok tárhely függvényében alakuló hivatalos magyar áraival:

Kapcsolódó
Itt vannak az új iPhone-ok magyar árai
Összeszedtük, mennyibe fáj az iPhone 13, az iPhone 13 mini, az iPhone 13 Pro és az iPhone 13 Pro Max.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik