Tech

Ekkor kerülhetnek piacra az idei iPhone-ok

Getty Images
Getty Images

Minél inkább közeledünk az őszhöz, annál több pletyka érkezik arról, mire lehet számítani az Apple idei csúcsmobilos bemutatóján. Azt már tudni, hogy jó eséllyel „iPhone 13” néven mutatkozik be a cég legújabb almás telefonja, ami kijelző és üzemidő terén is előrelépést hoz a széria korábbi darabjaihoz képest.

Az ITHome képernyőmentései alapján egy kínai forgalmazó oldala arról árulkodik, hogy az iPhone 13 Mini, az iPhone 13, az iPhone 13 Pro, illetve az iPhone 13 Pro Max  szeptember 17-én kerül piacra. Igaz, a felvételek valódisága nem erősíthető meg, de az információk egybevágnak azzal, amiről korábban a PhoneArena is írt. A portál június végén arról számolt be, hogy belsős források, illetve az elemzők szerint is szeptember 14-én esedékes a mobilok bemutatója, ami után három nappal később elindul az előrendelések felvétele.

Az iPhone 13 az eddigi pletykák alapján többek közt  jobb kamerarendszert kap, és elérhető lesz 1 TB tárhellyel felszerelt változatban is. Ha az információk igaznak bizonyulnak, akkor az iPhone 13 Pro Max lehet az első olyan Apple telefon, amibe 4000 milliamperóránál nagyobb teljesítményű telep kerül. Úgy tűnik, hogy idén még több árnyalatot tervez bevezetni a cupertinói cég, a pletykák szerint az iPhone 13-mal megjelenik a Rose Pink szín, illetve egy Sunset Gold opcióról is hallani lehet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik