Tech

Lelepleződött a Xiaomi Redmi 10 okostelefon

Hivatalosan még nem jelentették be, de egy korán kiszivárgott sajtóközleménynek köszönhetően szinte már mindent tudni a jó eséllyel 150 euróért (~ 55 ezer forint) kínált belépőkategóriás Xiaomi Redmi 10 okostelefonról. Az olcsósított mobil kijelzője 6,5 hüvelykes, LCD panellel, 2400 x 1080 pixel felbontással és maximum 90 Hz-es képfrissítéssel. Az ujjlenyomat-olvasó a kereten lévő bekapcsológombra került, a burkolat alatt pedig egy MediaTek Helio G88 processzor dolgozik, méghozzá 4 vagy 6 GB RAM, illetve 64 vagy 128 GB háttértár társaságában.

winfuture.de Redmi 10, a Xiaomi egyik legújabb olcsó telefonja.

Kamerából összesen ötöt találunk a készüléken: egy 8 megapixeles variáns a képernyőbe vágott lyukba került az előlapra, hátul pedig egy 50 megapixeles főegység, illetve egy 8 megapixeles széleslátószögű, illetve egy 2 megapixeles mélységélesség és egy 2 megapixeles makró modul kapott helyet. Az akkumulátor 5000 milliamperórás, amihez 18 wattos vezetékes töltés dukál.

Ahogy említettük, a Xiaomi hivatalosan még nem jelentette be a Redmi 10-et, így nincs megjelenési dátum és pontos ár sem, de tekintve, hogy a már előkészített sajtóanyagok szivárogtak ki a netre, hamarosan (valószínűleg napokon belül) a hiányzó információkra is fény fog derülni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik