Tech

Gyorsabb, vékonyabb Apple Watch jöhet idén

DeFodi Images via Getty Images
DeFodi Images via Getty Images

Egy ideje hallani róla, hogy az Apple idén bemutatja okosórájának új generációját. Az Apple Watch Series 7 nem csak gyorsabb lesz elődjénél, de a kijelző terén is előrelépés várható – írja az Apple Insider. Ugyan eddig több helyről lehetett hallani egy tartalmasabb dizájváltásról (az óra formája 2015 óta nem változott lényegesen), a Bloomberg szerint főleg a teljesítményen és a képernyőn lesz a hangsúly, külső terén mindössze egy vékonyabb káva várható. Nagy rá az esély, hogy a korábban emlegetett vércukorszint-mérő funkció sem kerül bele a hetes számozású órába.

A lap értesülései szerint jövőre viszont jöhet egy kifejezetten extrémsportolóknak szánt kiadás, ami strapabíróbb kialakítással bír, ez a modell az „Explorer”, vagy az „Adventure” utótagot kaphatja. A források beszélnek továbbá egy új belépőszintű, megfizethetőbb alapmodellről, ami valamikor jövőre jelenik meg.

Tavaly év végén a Techradar szúrta ki, hogy az Egyesült Államok Szabadalmi és Védjegy Hivatalához (USPTO) benyújtott dokumentumok szerint a cupertinóiak nem csak TouchID-s ujjlenyomat-olvasót, de kijelző alá épített kamerát is adnának az Apple Watch 7-nek. Az ujjlenyomat-olvasó az Apple Watch bekapcsoló-gombjában kapna helyet, és az eszköz feloldásához, valamint a felhasználó hitelesítéséhez lehetne használni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik