Tech

60 perc ingyen beszélgetést ad a Telenor Anyák napjára

Getty Images
Getty Images

A Telenor az Anyák napja alkalmából május 2-án 60 perc ingyen belföldi beszélgetést ad minden lakossági számlás és kártyás, valamint dolgozói csomaggal rendelkező ügyfelének, hogy felhívhassák édesanyjukat, vagy a számukra legfontosabb személyt. A kedvezmény április 26-tól május 2-ig aktiválható a MyTelenor applikációban és valamennyi hálózatra érvényes. A Telenor a munkatársainak is ad 60 percet ajándékba, és Anyák Napja alkalmából április 30-án, pénteken a vállalat dolgozói 1 órával hamarabb befejezhetik a munkájukat, hogy ezzel is több időt tölthessenek szeretteikkel – akár telefonon, akár személyesen.

A Telenor friss hazai kutatása szerint a hívás alapú beszélgetés még mindig az egyik legelterjedtebb kommunikációs forma, ha az anya-gyerek kapcsolatról van szó, ráadásul minden harmadik résztvevő az édesanyjával telefonál a leggyakrabban. A válaszadók 89 százaléka minimum hetente tartja a kapcsolatot az anyukájával telefonon vagy más hívás alapú alkalmazáson keresztül, 44 százalék pedig naponta telefonál.

A felmérésből kiderült, hogy legtöbbször csak rövid időre hívjuk fel az anyukánkat: a válaszadók döntő többsége (81 százalék) kevesebb, mint fél órát telefonál az édesanyjával. Leggyakrabban az életük történéseiről, mindennapjaikról (79 százalék), a család többi tagjáról (74 százalék) beszélnek, de emellett ugyancsak népszerű témák az egészségügyi kérdések (71 százalék) és a tanács- vagy segítségkérés (71 százalék) is. Ezen a téren a Telenor egy korábbi kutatásából kiderült, hogy a 35 év alatti felnőtt nők kétharmada az édesanyjához fordul, ha támogatásra vagy problémamegoldásra van szüksége. Ilyen esetekben a többség meg is fogadja a tanácsot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik