Tech

Telekom TV: az új tévészolgáltatás már a 4K-t is tudja

Március 23-tól a Telekom már Android TV rendszerű beltéri egységgel biztosítja a TV szolgáltatást az új előfizetőinek, méghozzá Telekom TV néven. Ez – egyelőre két csatorna esetében – nemcsak 4K felbontású tévéadást biztosít, de egy helyen válnak elérhetővé a valós idejű és a késleltetett tévézéshez ajánlott tartalmakat, amik belföldön bárhonnan, több eszközről is hozzáférhetők, amennyiben az előfizetők igénybe veszik a TV GO szolgáltatást is.

Magyar Telekom Az új előfizetők már ezt a SmartBox nevű beltéri egységet kapják.

A Telekom TV előfizetés mellé járó új SmartBox beltéri egységre letölthetők különféle alkalmazások a Google Play áruházból, az eszköz külső adathordozón tárolt tartalmak lejátszására is alkalmas, valamint Bluetooth eszközök (pl. fejhallgató, kontroller a játékokhoz) is párosíthatók hozzá. A SmartBox funkcióinak igénybevételéhez ugyanakkor Telekom otthoni internet szolgáltatás szükséges, az egyelőre két csatornát (Love Nature 4K, Eurosport 4K) tartalmazó 4K minicsomag pedig csak optikával vagy ED3 technológiával érhető el kiegészítő szolgáltatásként.

A Telekom TV előfizetői csomagok tartalmukban és havidíjukat tekintve nem, csak a nevükben változnak,

és ennek megfelelően március 23-tól Telekom TV Alap, Telekom TV Szuper Családi HD és Telekom TV Szuper Családi Mozi elnevezéssel érhetők el az előfizetők számára.

Kapcsolódó
Mától végre magyar a Netflix
Éjfél óta magyar felülettel várja a felhasználókat a világ vezető streaming szolgáltatása, és a cég a magyar nyelvű tartalmak terén is a korábbinál magasabb fokozatba kapcsolt.

A Telekom TV szolgáltatás mellé a felvételi opciót igénylő ügyfelek egy új megoldást, a felhő alapú felvételrögzítést is kérhetik. A Record&Go opció 30 óra felvételi lehetőséget biztosít – a felvételek legfeljebb 90 napig őrizhetőek meg –, valamint az éppen futó műsoron belül 120 percnyi megállíthatóságot biztosít. Amennyiben valaki ennél több tartalmat szeretne felvenni és tárolni, az alap csomaghoz megvásárolható a Record& Go Extra opció, ami +100 órányi tárhelyet biztosít.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik