Tech

Ma három játékot szerezhet meg egyetlen fillér kicsengetése nélkül

Frontier Developments
Frontier Developments

Az év végéhez közeledve egyre több PC-s videójáték vált ingyen elérhetővé a különböző webáruházaknak köszönhetően, és nincs ez másként az év utolsó napján sem.

Ha valaki szeretné bővíteni a gyűjteményét, annak érdemes ellátogatni a GOG.com-ra, ahol a regisztrált felhasználók holnapig ingyen megkaphatják a Dmitrij Gluhovszkij posztapokaliptikus regénysorozatán alapuló, 2013-as Metro: Last Light Redux című játékot. A megszerzéséhez tényleg nem szükséges más, mint készíteni egy profilt a szolgáltatáson belül, majd a főoldalon egy kattintással igényelni a programot, ami később bármikor letölthető és játszható lesz.

Aki szemfüles, az Epic Games Store-ban összesen két játékot szerezhet meg egyetlen fillér kicsengetése nélkül. Délután ötig lehet bezsákolni a Diablo-szerű Torchlight II akció-szerepjátékot, majd ezt követően a Jurassic World: Evolution válik ingyen elérhetővé, méghozzá 24 órán keresztül. Utóbbi alkotás amúgy egy menedzselős stratégiai játék, ahol egy dinós élményparkot kell üzemeltetni – bárki bebizonyíthatja, hogy jobb főnök, mint John Hammond. A két program megszerzésének feltétele itt is annyi, hogy kell egy élő regisztráció az Epic Games Store-ban. Ha ez megvan, akkor szintén egy-egy kattintással örökre megszerezhető az említett két videójáték.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik