Tech

Fizetőssé válik a DIGI Mobil, itt vannak az árak is

A DIGI tavaly indította el mobilszolgáltatásait a saját hálózatán, az akkor bevezetett kedvezményes tarifacsomag ajánlatuk 2020. december 31-ig tart. Ennek értelmében a vezetékes vagy műholdas szolgáltatással rendelkező DIGI- és Invitel-előfizetőknek 0 forintos havidíjért korlátlan mobiladat-forgalmat biztosítanak, hálózaton belül 0 Ft/perces, hálózaton kívül és az EU-ban pedig 5 Ft/perces tarifával.

Jövő évtől viszont már havi díjat és percdíjat is bevezetnek a mobilszolgáltatásra

szúrta ki a HWSW a szolgáltató honlapján. A szakportál szerint a tarifák ilyen korai leleplezése üzenet is a piacnak, méghozzá arról, hogy a megpróbáltatások ellenére a DIGI marad a mobilpiacon.

2021. január 1-től két lakossági mobil tarifacsomag lesz választható: a DIGIMobil PLUSZ és a DIGIMobil MAX, hűségidő nélkül. A DIGIMobil PLUSZ díjcsomag havi 1000 forinttól lesz rendelhető, amely 15 gigabájtnyi belföldi mobilinternetet, 200 perc belföldi és EU lebeszélhetőséget foglal magában. A rendelkezésre álló percek felhasználása után a belföldi és EU mobilhálózatba indított hívás díja bruttó 4 Ft/perc. A magasabb adatmennyiséggel rendelkező DIGIMobil MAX díjcsomagra előfizető ügyfeleknek az 1000 Ft-os havidíjhoz 30 gigabájtnyi belföldi mobilinternet adatforgalom tartozik, és bruttó 4 Ft-os percdíj belföldi és EU mobilhálózatba indított hívás esetén.

A díjcsomagok roaming opciót nem tartalmaznak, annak feltételeiről az év végén ad bővebb tájékoztatást a vállalat. Az ajánlatok vezetékes vagy műholdas szolgáltatással rendelkező DIGI- és Invitel-előfizetők számára érhetők el.

A szolgáltató közlése szerint jelenleg is fejleszti a mobilhálózat lefedettségi területét, amit az online lefedettségi térképükön lehet követni.

Forrás: digi.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik