Tech

Év végéig ingyenes marad a Digi Mobil

A DIGI tavaly indította el mobilszolgáltatásait a saját hálózatán, és az akkor bevezetett kedvezményes tarifacsomag ajánlatukat most 2020. december 31-ig meghosszabbították. Ennek értelmében a vezetékes vagy műholdas szolgáltatással rendelkező DIGI- és Invitel-előfizetőknek (meglévők és újak egyaránt) 0 forintos havidíjért korlátlan mobiladat-forgalomat biztosítanak, hálózaton belül 0 Ft/perces, hálózaton kívül és az EU-ban pedig 5 Ft/perces tarifával. Az SMS-ek hálózaton belül szintén díjmentesen küldhetők, a hálózaton kívülre pedig 21 forintba kerülnek darabonként. Az ügyfeleink ráadásul továbbra is hűségidő vállalása nélkül, szabadon dönthetnek az előfizetés időtartamáról.

A DIGI Mobil pontosan egy évvel ezelőtt, 2019. május 27-én indult el Magyarországon, és azóta a települések számát tekintve megháromszorozódott, az elérhető lakosság számát tekintve pedig 50 százalékkal növekedett a szolgáltatás lefedettségi területe.

A DIGI szerint a magyar fogyasztókat károsítja meg az NMHH legújabb eljárása
Tisztességtelennek tartják, és vitatják az NMHH döntését az 5G frekvencia-árverés gyorsított lebonyolításáról.

„Meggyőződésünk, hogy minden magyar állampolgár megfizethető áron jogosult mobilszolgáltatások elérésére. Hálásak vagyunk DIGI- és Invitel-ügyfeleinknek, akik megbíznak bennünk és használják mobil távközlési szolgáltatásunkat. Jövőbeni stratégiánk nem változott: mindig is arra törekedtünk, hogy a telekommunikációs szolgáltatások legfejlettebb technológiáit a legkedvezőbb árakon kínálhassuk.” – mondta Dragoș Spătaru, a DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. ügyvezető igazgatója.

Kiemelt kép: AFP

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik