Tech

Itt nézheti meg, mekkora YouTube-függő

Aki szívesen fogyaszt tartalmakat a YouTube-on, annak nem kell magyarázni, mennyire addiktív tud lenni a platform. Mivel a videók tárháza kifogyhatatlan, nem egyszer döbbenhetünk rá, hogy már órák óta csak a kijelzőt nézzük. A YouTube mobilappnak viszont van egy hasznos funkciója, amivel érdemes megismerkednie azoknak, akik némi bűntudatot éreznek a túlzásba vitt videónézés miatt, és kíváncsiak rá, hogy pontosan mennyi is az annyi.

Egyre több fejlesztő ad ki használati statisztikákat mutató eszközöket a digitális jólét jegyében, és a YouTube androidos alkalmazásában is ellenőrizhető, hogy átlagosan hány órát/percet töltöttünk az appban adott napon, megelőző napon, vagy az elmúlt héten. Sőt, még emlékeztetőt is beállíthatunk arra az esetre, ha szeretnénk, hogy app elküldjön minket aludni.

Kövesse az alábbi lépéseket:

  • Nyissa meg a Google Play Áruházat, és győződjön meg róla, hogy a YouTube legfrissebb verziója található meg az eszközén!
  • Az esetleges frissítés után nyissa meg a YouTube appot!
  • Bökjön rá a profilképére a jobb felső sarokban!
  • Válassza ki a Megtekintési idő opciót!
Fotó: 24.hu
Annyira függők lettünk, hogy az már a techóriásokat is megijeszti
A nagy techcégek elindították a digitális jólét mozgalmat, így a felhasználók rádöbbenthetnek arra, mennyi időt töltenek el szolgáltatásaikkal.

(Kiemelt kép: GettyImages)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik