Tech

Egyre biztosabb, hogy ekkor mutatják meg az iPhone 12-t

Lassan már követni is nehéz, hogy a legfrissebb pletykák alapján mikor is mutathatja be az Apple az idei csúcs-iPhone-t, hiszen a koronavírus minden vállalat életét alaposan felbolygatta. A hírhedt iparági szivárogtató, Jon Prosse most legutóbb arról írt szerdai Twitter-bejegyzésében, hogy az iPhone 12 széria darabjai és az új iPadek októberben fognak debütálni, amit egyébként alátámasztanak a Qualcomm közleményei is.

A chipgyártó a második negyedév végén közölte a befektetőkkel, hogy a következő negyedévben alacsonyabb bevételekre lehet számítani „okostelefon-csúcsmodell kései indulása” miatt. Az elemzők szerint egyértelműen az új iPhone-ról van szó.

Az Apple ezzel az ütemezéssel egy hónapnyit késik a szokásos szeptemberi bemutatóhoz képest. Az új almás mobilon túl egy 10,8 hüvelykes iPad Airrel és frissített iPad mini modellekkel is készülhet a gyártó.

Videón az ősszel érkező iPhone 12 telefonok
A MacRumors portál megszerezte az iPhone 12 telefonok dummy változatait, amiből kiderül, milyen almás mobilokra számíthatunk idén ősszel.

(Kiemelt kép: GettyImages)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik