Tech

Kicsi aksi kerülhet az iPhone 12-be

Az Apple idén ősszel dobja piacra az iPhone 12 mobilokat, és ahogy az lenni szokott, a leleplezés előtt hónapokkal már sorra érkeznek a különböző pletykák és értesülések a készülékekkel kapcsolatban.

A cupertinói cég nem arról ismert, hogy szeret magas számokkal dobálózni, ha akkumulátorról van szó – és ez vélhetően az iPhone 12-vel sem változik. Sőt, a MySmartPrice szerint még akár kisebb telepeket is használhatnak a soron következő szériában, mint amekkorákkal az előző generációt felvértezték.

A portál három új Apple akkumulátor tanúsítványait szúrta ki, amik nagy eséllyel az iPhone 12-vel hozhatók összefüggésbe. A telepeket a A2471, A2431, és A2466 számokkal jelölik, a legelső közülük 2227 milliamperórás, és vélhetően az 5,4 hüvelykes iPhone-höz szánhatják. Az A2431-eset 2775 milliamperóra jellemzi, és akár az iPhone 12 Max, vagy Pro modellbe is kerülhet. Az A2466 számozású már 3687 milliamperórás, és a 6,7 hüvelykes iPhone 12 Pro Maxot láthatja el energiával. Összehasonlításként: az iPhone 11 alapmodellnek 3110 milliamperórás, az iPhone 11 Prónak 3046 milliamperórás, míg az iPhone 11 Pro Maxnak 3969 milliamperórás aksija van.

Persze hozzá kell tenni, hogy ezek nem hivatalos számok, és ha igazak is, nem pusztán a kapacitástól függ, hogy mennyire hatékonyan kezeli egy mobil az energiát, az üzemidő optimalizálására számos más megoldást alkalmazhat a gyártó. Az adatbázisok egy 20W-os töltőről is említést tesznek, ami még ha igaz is, nem biztos hogy alapból bekerül a dobozba, mert a korábbi pletykák alapján azt külön kell majd megvenni.

Pár dolgot kispórolhatnak az új iPhone dobozából
Úgy tűnik, hogy nem csak a fülhallgatót, de a hálózati adaptert is külön kell majd megvásárolni az iPhone 12-höz.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik