Tech

Videón az ősszel érkező iPhone 12 telefonok

Az Apple idén ősszel dobja piacra az iPhone 12 mobilokat, és ahogy az lenni szokott, a leleplezés előtt hónapokkal már sorra érkeznek a különböző pletykák és értesülések a készülékekkel kapcsolatban.

Az elmúlt évekhez hasonlóan már idén sem csak képek és információk szivárognak ki, de úgynevezett dummy telefonok is, amik a hardvert ugyan nem tartalmazzák, így használhatatlanok, de a külsejük már olyan, mint a várható mobiloké. Ezúttal a MacRumors portál jutott hozzá ilyen modellekhez, és a videójukból egyértelműen kiderül, hogy nagyjából mire lehet számítani az őszi bejelentéskor.

Amennyiben a felvételeken látható dummy készülékek valóban a leendő iPhone 12 modellek mintái, úgy idén az Apple összesen négy telefont fog bemutatni: egy 5,4 és egy 6,1 hüvelykes iPhone 12-t, egy 6,1 hüvelykes iPhone 12 Prót, illetve egy 6,7 hüvelykes iPhone 12 Pro Max okostelefont, ami a gyártó minden eddigi mobiljánál nagyobb lesz. Érdekesség továbbá, hogy a jelenlegi értesülések szerint az 5,4 és 6,1 hüvelykes modellek valamivel olcsóbbak lesznek, mint a megjelenés idején az iPhone 11 telefonok.

Első blikkre talán fel sem tűnik, de a dizájn is változik tavalhyoz képest, hiszen az új készülékek részben az egykori iPhone 4 modellt, részben az iPad Pro táblagépeket idézik. A kisebb, kompakt telefonra vágyó vásárlóknak pedig extrán jó hír lehet, hogy az 5,4 hüvelykes iPhone 12 a mai sztenderdekhez mérve egy egészen kis készülék lesz, méreteit tekintve az iPhone SE és az iPhone SE 2020 között helyezkedik el.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik