Tech

Brutális a Lenovo első, játékosoknak szánt mobilja

Ha kifejezetten gamereknek tervezett okostelefonról van szó, rendre látni szokatlan megoldásokat. Nem aprózza el a Lenovo sem,

végre leleplezték a Legion Phone Duelt.

Ahogy korábban is pletykálták, az előlapi kamera terén újító megoldást lehet megfigyelni: a 20 megapixeles érzékelő ugyanis a ház belsejéből pattintható ki, de nem a készülékház tetején, hanem az oldalán bukkan ki. Akkumulátor terén igaznak bizonyult az eddig rebesgetett 5000 milliamperóra, ami úgy jön ki, hogy kettő darab, egyenként 2500 milliamperórás telep kerül a készülékbe egymástól elszeparálva, így a hűtést is könnyebb megoldani. A hátlapra két érzékelő kerül, egy 64 megapixeles elsődleges, illetve egy 16 megapixeles széles látószögű egység.

A mobil 6,65 hüvelykes FHD+ kijelzőjét 144Hz-es képfrissítés jellemzi. Belülre a Snapdragon 865 Plus chip került, ami tíz százalékkal gyorsabb, mint a Snapdragon 865. 12 GB, illetve 16GB RAM-mal lesz választható, ami mellé 256GB/512GB tárhely társul.

A Legion Phone Duel 90W-os töltővel lesz kapható, amivel a két akkumulátor tíz perc alatt feltölthető nulláról 50 százalékra, a teljes töltöttséghez körülbelül 30 perc kell. Egyelőre csak Kínában kezdik el árusítani, arról még nem tudni, hogy más piacokra mikor érkezhet. Azt biztosan tudni, hogy az Egyesült Államokban nem fogják árulni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik