Tech

A Samsung csodatelefonját idézi a Huawei új mobilja

A hajlítható kijelzős telefonok ugyan még nem terjedtek el, de jó pár gyártó dolgozik azon, hogy ez a közeljövőben megváltozzon, és a speciális képernyővel felszerelt készülékek piacán jelenleg a Samsung és a Huawei dominálnak. A dél-koreai vállalat tavaly dobta piacra a Galaxy Fold névre keresztelt mobilját, a Huawei pedig a Mate X névre hallgató telefonnal jelent meg a piacon – utóbbiból a Mate Xs változat került forgalomba Magyarországon, agyzsibbasztóan magas, egymillió forintos áron.

Fotó_: tigermobiles.com

A Samsung idén a kagylómobilokat idéző Galaxy Z Flip modellel folytatta a hajlítható kijelzős készülékeinek sorát, és nagyon úgy tűnik, hogy a Huawei is előáll egy hasonló modellel, hiszen tavaly nyáron egy olyan szabadalmat nyújtottak be a kínai CNIPA szellemi tulajdon hivatalhoz, ami a hátlapi kamerasziget méretét leszámítva kiköpött mása a tavasszal forgalomba került Samsung telefonnak.

Nem csak menőzésre jó a Samsung félmilliós csodatelefonja
24 órára megkaptuk a hajlítható kijelzős Galaxy Z Flip telefont, és jól meg is írtuk a tapasztalatainkat.

A készülékről a kinézetén kívül egyelőre semmit nem tudni, de a legújabb pletykák szerint ez a készülék a Huawei Mate V, ami az egyik első telefon lehet, aminek a szelfikamerája már a képernyő alá kerül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik